ΛΑΜΙΑ

Λαμία: Χωρίς Μπιανκόνι στο Αγρίνιο

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΛΑΜΙΑ - ΤΡΙΚΑΛΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
Mpiankoni, Lamia (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο Μπιανκόνι δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Λαμίας για το ματς του Αγρινίου καθώς ήταν τιμωρημένος από τον Πλατανιά έχοντας συμπληρώσει κίτρινες κάρτες και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ματς του Σαββάτου.

Με μια σημαντική απουσία ταξίδεψε στο Αγρίνιο η Λαμία καθώς ο Άκης Μάντζιος δεν μπορεί να υπολογίζει στον Μιγκέλ Μπιανκόνι που αποκτήθηκε από τον Πλατανιά καθώς ο νεοαποκτηθείς φορ είχε συμπληρώσει κίτρινες κάρτες όντας μέλος της ομάδας των Χανίων.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με πρωινή προπόνηση στο προπονητικό κέντρο στη Νέα Άμπλιανη ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Λαμίας, την Παρασκευή 17/1 για τον αγώνα του Σαββάτου 18/1 στο Αγρίνιο στις 20:00 με αντίπαλο τονΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2019-2020.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε την αποστολή η οποία απαρτίζεται από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Κάχριμαν, Θεοδωρόπουλος, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Πλιάτσικας, Σκόνδρας, Βύντρα, Βάντερσον, Ασίγκμπα, Βασιλόγιαννης, Μπεχεράνο, Δημούτσος, Σάλιακας, Μπουλούλης, Καραγιάννης, Καραμάνος, Βλαχομήτρος, Ρόμανιτς, Σασί".

ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ Ο ΛΙΘΟΑΪΝ

Εν τω μεταξύ στη μεταγραφική λίστα της Λαμίας για την ενίσχυση της κάτω από τα γκολπόστ βρίσκεται ο 29χρονος Ισπανός τερματοφύλακας Ραούλ Λιθοαίν Κρουζ. Η ομάδα της Φθιώτιδας θα ψαχτεί για γκολκίπερ αν ο Κατσικάς αποχωρήσει με προορισμό τον Πλατανιά που θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό του.

Στο παρελθόν ο έμπειρος γκολκίπερ έχει αγωνιστεί σε Λας Πάλμας και Αλκορκόν ενώ πριν από λίγους μήνες είχε βρεθεί και στο στόχαστρο του Άρη.

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ