ΛΑΜΙΑ

Λαμία: Βλέπει Βάσκο Φερνάντες

Λαμία: Βλέπει Βάσκο Φερνάντες
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Λαμία έχει ψηλά στη λίστα της τον 32χρονο Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό, Βάσκο Φερνάντες, ο οποίος έχει περάσει στο παρελθόν από Άρη και Πλατανιά.

Στην Ιβηρική στρέφεται η Λαμία για την ενίσχυσή της στα μετόπισθεν. Σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα της Φθιώτιδας έχει ψηλά στη λίστα της και βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον 32χρονο Πορτογάλο αμυντικό, Βάσκο Φερνάντες

Ο Βάσκο Φερνάντες γεννήθηκε στο Ολιάο και ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα της πόλης, Ολιανένσε. Το 2007 πήγε στην Ισπανία για τη Σαλαμάνκα, την επόμενη χρονιά επέστρεψε στην πατρίδα του για τη Λεϊσόες, μεσολαβούντος ενός δανεισμού στη Θέλτα.

Το 2010 πήγε στην Έλτσε, το 2011 ξανά στην Πορτογαλία, αυτή τη φορά για την Μπέιρα-Μαρ. Αφού επέστρεψε στην ομάδα της γενέτειράς του, το 2013 ήλθε στην Ελλάδα για τον Πλατανιά.

Το επόμενο καλοκαίρι βρέθηκε στον Άρη, ενώ το 2015 πήγε στη Ρουμανία για την Παντούρι. Από το 2016 ανήκει στη Βιτόρια Σετούμπαλ. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε σε 33 ματς στην Primeira Liga, πέτυχε μάλιστα κι ένα γκολ στην εντός έδρας ήττα από τη Ρίο Άβε.

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ