ΛΑΜΙΑ

Λαμία: Θριαμβευτική υποδοχή μετά τον άθλο στο "Καραϊσκάκης"

Λαμία: Θριαμβευτική υποδοχή μετά τον άθλο στο "Καραϊσκάκης"

Η Λαμία πήρε μία ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Ολυμπιακό και οι παίκτες του Μάκη Χάβου αποθεώθηκαν από τους οπαδούς κατά την επιστροφή στη βάση τους (VIDEO).

Μετά το πρώτο "θαύμα", την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου επί του Παναθηναϊκού και μάλιστα μέσω της διαδικασίας των πέναλτι στο ΟΑΚΑ, η Λαμία έκανε και δεύτερο, ακόμα μεγαλύτερο.

Αυτή τη φορά "θύμα" της ήταν ο Ολυμπιακός, με την ομάδα της Φθιώτιδας να αποκλείει μάλιστα τους Πειραιώτες μέσα στο σπίτι τους, επικρατώντας 1-0 και έχοντας τον γκολκίπερ της Σαράνοβ σε σούπερ βραδιά αφού απέκρουσε μέχρι και πέναλτι του Φορτούνη στο 86ο λεπτό.

Όπως ήταν αναμενόμενο η επιστροφή της αποστολής στην Λαμία δεν θα ήταν μία συνηθισμένη επιστροφή. Γύρω στους 50 οπαδούς περίμεναν -παρά το προχωρημένο της ώρας- τους παίκτες και τον προπονητή μετά τον ιστορικό θρίαμβο στο Φάληρο και τους αποθέωσαν, με το σύνθημα "Κύπελλο-Κύπελλο στο κάστρο να το δω" να δονεί την ατμόσφαιρα.

Φυσικά δεν ξέχασαν και την προσπάθεια της ομάδας τους να βγει στην Ευρώπη και μέσω του πρωταθλήματος και ζήτησαν και το εκτός έδρας τρίποντο απέναντι στον Λεβαδειακό την ερχόμενη Κυριακή!

Δείτε video με την εντυπωσιακή υποδοχή:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Επστάιν "χτύπησε" με το γούρικο εσώρουχο μετά την πρόκριση της Λαμίας (VIDEO)
Χάβος: "Όνειρο ότι αποκλείσαμε δύο μεγαθήρια"
Ο Σαράνοβ φίλησε τον ξύλινο σταυρό μετά την πρόκριση στο "Καραϊσκάκης" (VIDEO)
TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ