ΛΑΜΙΑ

Λαμία: Τέλος ο Αντωνίου, Μάντζιος ή ξένος στη λίστα

SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÍÐÓ ÂÏËÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÍÐÓ ÂÏËÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Άκης Μάντζιος αποτελεί ένα απ' τα φαβορί για να αντικαταστήσει τον Σωτήρη Αντωνίου στην τεχνική ηγεσία της Λαμίας, ενώ παίζει δυνατά κι ένα όνομα από το εξωτερικό με ελληνικό παρελθόν.

Οι διοικούντες τη Λαμία αναζητούν τον αντικαταστάτη του Σωτήρη Αντωνίου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, αφού η βαριά ήττα με 3-0 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα αποτέλεσε το "κύκνειο άσμα" του 44χρονου τεχνικού, με το διαζύγιο των δύο πλευρών να ανακοινώνεται το πρωί της Δευτέρας.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Σωτήρη Αντωνίου και τον βοηθό του Γιάννη Προβίδα. Τους ευχαριστούμε για την προσφορά τους στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο Άκης Μάντζιος είναι ένα απ' τα φαβορί για να αντικαταστήσει τον Αντωνίου στην τεχνική ηγεσία της Λαμίας, ενώ παίζει δυνατά κι ένα όνομα από το εξωτερικό με ελληνικό παρελθόν. Θυμίζουμε πως ο Μάντζιος άρχισε τη σεζόν στον Πανιώνιο, αλλά αποχώρησε εξαιτίας του μέτριος ξεκινήματος στο πρωτάθλημα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ