ΛΑΜΙΑ

Λαμία: Στο τραπέζι ο Τσιώλης για αντί-Μάντζιος

Λαμία: Στο τραπέζι ο Τσιώλης για αντί-Μάντζιος

Ο Σάκης Τσιώλης εξετάζεται τις τελευταίες ώρες από τη διοίκηση της Λαμίας για ν' αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Άκη Μάντζιου. Στο κόλπο, αλλά με λιγότερες πιθανότητες και ο Γιάννης Ματζουράκης.

Το τυπικό σκέλος των ανακοινώσεων απομένει για να επισημοποιηθεί το διαζύγιο του Άκη Μάντζιου με τη Λαμία ως απόρροια της εντός έδρας ήττας (0-1) από τον Πανιώνιο για την τρίτη αγωνιστική των playouts.

Η διοίκηση της ομάδας της Φθιώτιδας εξετάζει εναλλακτικές λύσεις καθώς ο προπονητής της Κ20, Λάκης Παπανικολάου, στον οποίον στράφηκε αρχικά δεν έχει το απαραίτητο δίπλωμα για να καθίσει στον πάγκο πρώτης ομάδας επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Τις τελευταίες ώρες έχει πέσει στο τραπέζι και εξετάζεται από τους κυανόλευκους ο Σάκης Τσιώλης. Τελευταία ομάδα του 60χρονου Καρδιτσιώτη τεχνικού ήταν η Παναχαϊκή, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από τους πάγκους των Κέρκυρας, ΑΕΛ, Ξάνθης, ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρα, Άρη, Ολυμπιακού Βόλου, Θρασύβουλου, Λεβαδειακού, Ιωνικού, Καλαμάτας, Πανηλειακού, Πατραϊκού, Ναυπακτιακού, Πανευλευσινιακού, Πρέβεζας, Ναυπακτιακού Αστέρα και Αστέρα Αμαλιάδας.

Στο κόλπο, αλλά με λιγότερες πιθανότητες και ο Γιάννης Ματζουράκης. Ο 71χρονος προπονητής προπόνησε για τελευταία φορά το 2018 τον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ έχει περάσει από Παναιτωλικό, Εργοτέλη, Καλλονή, Καβάλα, Ξάνθη, ΟΦΗ, Βέροια, Ομόνοια, ΑΕΛ Λεμεσού, Ανόρθωση, Ολυμπιακό, ΑΠΟΕ, Νάουσα, Αιγάλεω και Καβάλα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο αντικαταστάτης του Άκη Μάντζιου θα είναι Έλληνας και η ομάδα της Λαμίας καλείται να σκεφτεί όχι μόνο με γνώμονα τα τέσσερα εναπομείναντα ματς, αλλά και την επόμενη σεζόν.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ