ΛΑΜΙΑ

Λαμία: Σε επαφή με Βασιλόγιαννη

FOOTBALL LEAGUE / ËÁÌÉÁ - ÓÐÁÑÔÇ (Eurokinissi Sports)
FOOTBALL LEAGUE / ËÁÌÉÁ - ÓÐÁÑÔÇ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η Λαμία προσπαθεί να επαναπατρίσει τον 28χρονο πρώην εξτρέμ της, Ανδρέα Βασιλόγιαννη, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στην Τουρκία με τη φανέλα της Ουμρανίγεσπορ.

Βοήθησε καταλυτικά τη Λαμία τη σεζόν 2016-2017 για να κατακτήσει την παρθενική της άνοδο στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης, όμως, δεν συνέχισε στη Super League με τους Φθιώτες. Ο 28χρονος εξτρέμ δέχθηκε δελεαστική πρόταση από την Τουρκία.

Αποδέχθηκε την προοπτική της Ουμρανίγεσπορ και τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στη δεύτερη κατηγορία της γειτονικής χώρας με τη φανέλα της ομάδας από την Κωνσταντινούπολη.

Η Λαμία βρίσκεται σε επαφή μ' έναν από τους πιο αγαπητούς παίκτες που φόρεσαν τη φανέλα της και προσπαθεί να τον επαναπατρίσει.

Σε περίπτωση που το κάνει θα μιλάμε για οικονομική υπέρβαση, καθώς το συμβόλαιο που λάμβανε ο Πατρινός μεσοεπιθετικός στην Τουρκία δεν μπορεί να το δώσει ελληνική ομάδα.

Προέρχεται από δύο εξαιρετικές σεζόν στην 1.Lig. Την παρελθούσα πέτυχε τέσσερα γκολ σε 33 ματς, ενώ σκόραρε και μια φορά στις επτά συμμετοχές του στο κύπελλο.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ