ΛΑΜΙΑ

Λαμία: Προχωρά για Λιθοαΐν

Real Madrid's Cristiano Ronaldo, second right, challenges Las Palmas' goalkeeper Raul Lizoain, left, during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Las Palmas at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Sunday, Nov. 5, 2017. Real Madrid won 3-0. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo, second right, challenges Las Palmas' goalkeeper Raul Lizoain, left, during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Las Palmas at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Sunday, Nov. 5, 2017. Real Madrid won 3-0. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Ο Ραούλ Λιθοαΐν Κρουζ είναι ο εκλεκτός της Λαμίας για την ενίσχυση στη θέση του τερματοφύλακα και ο Άκης Μάντζιος έχει πει το "ναι" για να προχωρήσει η περίπτωσή του.

Στη μεταγραφική λίστα της Λαμίας για την ενίσχυση της κάτω από τα γκολπόστ βρίσκεται ο 29χρονος Ισπανός τερματοφύλακας Ραούλ Λιθοαΐν Κρουζ και ο Άκης Μάντζιος έχει πει το "ναι" για να προχωρήσει η περίπτωσή του.

Η ομάδα της Φθιώτιδας ψάχνεται για γκολκίπερ εφόσον ο Κατσικάς αποχωρήσει με προορισμό τον Πλατανιά που θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό του. Στο παρελθόν ο έμπειρος γκολκίπερ έχει αγωνιστεί σε Λας Πάλμας και Αλκορκόν, ενώ πριν από λίγους μήνες είχε βρεθεί και στο στόχαστρο του Άρη.

AP Photo/Francisco Seco

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ