ΛΑΜΙΑ

Λαμία: Παίρνει τον Βύντρα

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ "ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ" / Ζ ΜΑΚ - ΠΣΑΠ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ "ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ" / Ζ ΜΑΚ - ΠΣΑΠ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Πολύ κοντά σε μια πολύ σπουδαία μεταγραφική κίνηση είναι η Λαμία, αφού σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα της Φθιώτιδας βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Λουκά Βύντρα.

Μία "ανάσα" από την απόκτηση του Λούκα Βύντρα βρίσκεται η Λαμία. Ο Έλληνας στόπερ, που αγωνίστηκε την τελευταία τριετία στην Ομόνοια, ήρθε σε συμφωνία με τους διοικούντες την ομάδα της Φθιώτιδας και αναμένεται άμεσα στη Λαμία για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.

Πρόκειται για μια κίνηση που δίνει τεράστιο βάθος και εμπειρία στο ρόστερ της ομάδας μας, δεδομένου του πολύ μεγάλου βιογραφικού που έχει ο 38χρονος αμυντικός. Την υπόθεση έχει πάρει πάνω του ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου, ο οποίος είναι αποφασισμένος να τα… σκάσει, προκειμένου οι "κυανόλευκοι" τη νέα σεζόν να παρουσιάσουν ένα ιδιαίτερα αξιόμαχο σύνολο. Οριστικές εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ