ΛΑΜΙΑ

Λαμία: Πάει και για Κασάδο

SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Λαμία προχωρά την υπόθεση του Βάσκο Φερνάντες, ενώ θέλει και τον 30χρονο Ισπανό αριστερό μπακ, Χόρχε Κασάδο, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στην Ξάνθη.

Στην Ιβηρική στρέφεται η Λαμία για την ενίσχυσή της στα μετόπισθεν, καθώς προχωρά την υπόθεση του 32χρονου Πορτογάλου πρώην στόπερ των Άρη και Πλατανιά, Βάσκο Φερνάντες, για τον οποίον διαβάσατε το Σάββατο (13/7).

Η ομάδα της Φθιώτιδας δεν σταματά εκεί και σύμφωνα με πληροφορίες περιμένει την απάντηση του 30χρονου Ισπανού πρώην της Ξάνθης, Χόρχε Κασάδο. Ο Ίβηρας έχει όλο το πακέτο για τους διοικούντες τους κυανόλευκους, καθώς μπορεί να παίξει τόσο ως αριστερός μπακ, όσο και ως κεντρικός αμυντικός.

Ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Ρεάλ κι έκανε το ντεμπούτο του υπό τις οδηγίες του Ζοζέ Μουρίνιο. Το 2017 ήλθε στην ομάδα της Θράκης. Πέρυσι αγωνίστηκε σε 29 ματς, έχασε δηλαδή μόνον ένα.

Η Λαμία έχει καταθέσει εξαιρετική οικονομικά πρόταση στον Ισπανό, το μόνο που μένει είναι να συναινέσει η οικογένειά του με την οριστική απάντηση ν' αναμένεται εντός της άλλης εβδομάδας.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ