ΛΑΜΙΑ

Λαμία: Ο Ζόρζε Φελίπε στο στόχαστρο

Λαμία: Ο Ζόρζε Φελίπε στο στόχαστρο

Ο 30χρονος αμυντικός, Ζόρζε Φελίπε, είναι ο εκλεκτός της Λαμίας για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής της ομάδας της Φθιώτιδας.

Ο Βραζιλιάνος Ζόρζε Φελίπε είναι στο στόχαστρο της Λαμίας για να αποτελέσει τον παρτενέρ του Ντανιέλ Αντέτζο στην άμυνα τη νέα χρονιά. Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός της Ντεπορτίβο Άβες έχει προταθεί στην ομάδα της Λαμίας και συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες για να βρεθεί στο ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Πρόκειται για ιδιαίτερα έμπειρο στόπερ που μετακόμισε στην Ευρώπη το Γενάρη του 2018, ενώ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε κατέγραψε συνολικά 23 συμμετοχές και δύο γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο ύψους 1,90 Βραζιλιάνος σέντερ μπακ έχει τεράστια εμπειρία σε ανταγωνιστικό επίπεδο, έχοντας αγωνιστεί στα πολύ απαιτητικά πρωταθλήματα της χώρας του με τις Αλαγκοάνο, Μαδουρέιρα, Νόβα Ιγκουάτσου, Μποαβίστα SC, Τομπένσε, Αμέρικα RN, Ντούκε ντε Κασίας, Παϊσάντου, Ναούτικο, Φιγκεϊρένσε, Ζουβεντούδε και Μόντε Αλέγκρε.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, η Λαμία έχει καταθέσει ήδη πρόταση στον ποδοσφαιριστή και φαίνεται το κλίμα να είναι θετικό για τη μεταγραφή του. Όλα αυτά κι ενώ οι πιθανότητες παραμονής του Αντέτζο, για να αποτελέσουν δίδυμο, είναι ιδιαίτερα αυξημένες.

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ