ΛΑΜΙΑ

Λαμία: Ο Χάβος άφησε εκτός Μπαράλες, Δημούτσο και Σαράνοβ

SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI)
Μπαράλες,Παναθηναϊκός (eurokinissi) EUROKINISSI

Με αλλαγές θα παραταχθεί στο ΟΑΚΑ η Λαμία καθώς ο Μάκης Χάβος άφησε εκτός αποστολής τους Μπαράλες, Δημούτσο, Σαράνοβ ενώ δεν υπολογίζει και στους τραυματίες Μπλάζιτς, Μπερτόγλιο, Μπεχεράνο.

Μίνι ροτέισον ενόψει και του αγώνα με τον Ατρόμητο που ακολουθεί στο πρωτάθλημα θα κάνει στο ματς του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό ο Μάκης Χάβος.

Και αυτό γιατί πρωταρχικός στόχος της ομάδας από τη Φθιώτιδα είναι η παραμονή στην κατηγορία. Βέβαια το 1-0 του πρώτου αγώνα φέρνει τη Λαμία στην Αθήνα με αρκετές ελπίδες πρόκρισης και για αυτό ο Έλληνας τεχνικός θα παρατάξει μια ομάδα με λίγες αλλαγές.

Η Λαμία ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με τον Χάβο να κάνει γνωστή την αποστολή και τον Μακεδόνα τεχνικό να ξεκουράζει τους Σαράνοβ, Δημούτσο και Μπαράλες. Παράλληλα, οι Μπλάζιτς, Μπερτόγλιο που αποχώρησαν με προβλήματα από το ματς Δευτέρας έμειναν εκτός όπως και ο Μπεχαράνο.

Από εκεί και πέρα, μετά από καιρό, στην αποστολή μετέχουν Αναστασιάδης και Παπαργυρίου.

Η αποστολή της Λαμίας αποτελείται από τους: Μελίσσα, Κατσίκα, Βασιλαντωνόπουλο, Παπαργυρίου, Αντέτζο, Καρυπίδη, Αναστασιάδη, Σκόνδρα, Βάντερσον, Ασίγκμπα, Καραγκούνη, Πλιάτσικα, Τομάς, Επστάιν, Μπουλούλη, Καραμάνο, Ρόμανιτς, Τσούκαλο και Κωστίκα.

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ