ΛΑΜΙΑ

Λαμία: Με τρεις πρώην "ερυθρόλευκους" στο Γ. Καραϊσκάκης

SUPERLEAGUE / ËÁÌÉÁ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ËÁÌÉÁ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Λαμία κατεβαίνει στο "Γ. Καραϊσκάκης" κόντρα στον Ολυμπιακό με τρεις πρώην "ερυθρόλευκους" στην αποστολή. Δείτε ποιοι είναι διαθέσιμοι για την ομάδα της Φθιώτιδας.

Το Σάββατο (28/9, 19.30) η Λαμία φιλοξενείται από τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης", για την 5η αγωνιστική της Super League. Η ομάδα της Φθιώτιδας με τους τρεις βαθμούς σε τέσσερα ματς ολοκλήρωσε την προετοιμασία και ακολούθως ανακοινώθηκε η αποστολή.

Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται και τρεις ποδοσφαιριστές που στο παρελθόν φόρεσαν τα "ερυθρόλευκα": Μανώλης Σάλιακας, Ανδρέας Βασιλόγιαννης και Τάσος Καραμάνος. Και οι τρεις μάλιστα, είναι βασικές επιλογές.

Μοναδικές σημαντικές απουσίες είναι εκείνες των τραυματισμένων Σασί και Τσούκαλου. Εκτός έμειναν και οι Κάχριμαν, Βλαχομήτρος, Ανάκογλου, Θεοδωρόπουλος, Ασίγκμπα, Κωστίκας, Καραγιάννης και Λούκας Ράμος.

Αναλυτικά η αποστολή: Βελλίδης, Κατσίκας, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Πλιάτσικας, Σκόνδρας, Βύντρα, Βάντερσον, Σάλιακας, Βασιλόγιαννης, Μπεχαράνο, Δημούτσος, Μπαχανάκ, Μπουλούλης, Τουράμ, Τιρόνε, Καραμάνος, Ρόμανιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Χωρίς Τσιμίκα, Μεριά, Ραντζέλοβιτς και Τοροσίδη
TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ