ΛΑΜΙΑ

Λαμία: Μάντζιος και επίσημα

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
Akis Mantzios, lamia (eurokinissi) EUROKINISSI

Προπονητής της Λαμίας και επίσημα είναι από την Πέμπτη ο Άκης Μάντζιος με τον 50χρονο τεχνικό να αναλαμβάνει την ομάδα της Φθιώτιδας.

Ο Άκης Μάντζιος ανέλαβε και επίσημα την ομάδα της Λαμίας με το σύλλογο της Φθιώτιδας να ανακοινώνει και επίσημα τη συνεργασία των δυο πλευρών.

Συνεργάτες του 50χρονου τεχνικού θα είναι οι Χωριανόπουλος και Πλαβούκος οι οποίοι είναι πάντα στο πλευρό του Άκη Μάντζιου. Παράλληλα η Λαμία ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον Γιώργο Μουντάκη.

Η ανακοίνωση της Λαμίας αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Άκη Μάντζιο.

Ο 50χρονος (21/10/1969) τεχνικός έχει θητεύσει στο παρελθόν στον Θρασύβουλο, στην Κέρκυρα, στον Πανθρακικό, στον Απόλλωνα Σμύρνης, στον Λεβαδειακό και στον Πανιώνιο.

Άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο Γιώργος Χωριανόπουλος ενώ προπονητής τερματοφυλάκων αναλαμβάνει ο Γιάννης Πλαβούκος.

Τους καλωσορίζουμε και τους ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας"!

ΤΕΛΟΣ Ο ΜΟΥΝΤΑΚΗΣ

Λίγη ώρα νωρίτερα η Λαμία είχε κάνει γνωστή τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή τερματοφυλάκων Γιώργο Μουντάκη ο οποίος εν συνεχεία έκανε και δήλωση ευχαριστώντας άπαντες για τη συνεργασία που είχαν.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή τερματοφυλάκων Γιώργο Μουντάκη. Τον ευχαριστούμε για όλα όσα πρόσφερε στην ομάδα μας τα τελευταία δυόμιση χρόνια και συνέβαλε στις μεγάλες επιτυχίες του Συλλόγου στον οποίο εργάστηκε επαγγελματικά, με αφοσίωση και με ζήλο και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Μετά τη λύση της συνεργασίας του με την ομάδα της Λαμίας ο Γιώργος Μπουντάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

« Ένας υπέροχος κύκλος ολοκληρώνεται σήμερα για μένα. Από το καλοκαίρι του 2017 όταν ήρθα στη Λαμία, είχα τη χαρά να εργαστώ σε μια ομάδα που θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Νιώθω περήφανος που έζησα ως μέλος του ΠΑΣ και όλοι μαζί καταφέραμε πολλά.
Θέλω να ευχαριστήσω το μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Πανουργιά Παπαϊωάννου και την διοίκηση για τη δυνατότητα που μου έδωσαν να εργαστώ σε μια τόσο ξεχωριστή ομάδα, όλους τους προπονητές και όλα τα μέλη της ομάδας με τα οποία συνεργαστήκαμε και φυσικά όλους τους ποδοσφαιριστές – και ιδιαίτερα τους τερματοφύλακες – για όσες ιδιαίτερες στιγμές ζήσαμε εντός και εκτός αποδυτηρίων.
Αποχωρώντας από τη Λαμία, ένα μόνο μήνυμα θα ήθελα να στείλω σε όλους τους αγνούς φίλους της ομάδας: Γίνετε όλοι μια γροθιά δίπλα στην ομάδα, εσείς είστε η ψυχή της Λαμίας και με εσάς στο πλευρό της η καρδιά του ΠΑΣ θα χτυπά πάντα δυνατά και θωρακίστε όσα με πολύ κόπο έχουν χτιστεί τα τελευταία χρόνια!
Εύχομαι καλή επιτυχία στον στον καινούργιο προπονητή και τους συνεργάτες του".

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ