ΛΑΜΙΑ

Λαμία: Εξετάζει Λίλα και Σάλιακα

SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Λαμία εξετάζει τις περιπτώσεις του 33χρονου αμυντικού μέσου, Άντι Λίλα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα και του 22χρονου δεξιού μπακ, Μανώλη Σάλιακα, ο οποίος θα μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό.

Ανεβάζει ταχύτητα η Λαμία όσον αφορά στη μεταγραφική της δραστηριότητα. Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου έχει πάρει πάνω του το θέμα ενίσχυσης της ομάδας και οι Φθιώτες εξετάζουν σύμφωνα με πληροφορίες τις περιπτώσεις δύο ποδοσφαιριστών.

Η πρώτη είναι του 33χρονου Αλβανού διεθνή αμυντικού μέσου, Άντι Λίλα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Μπέσα και το 2007 ήλθε στην Ελλάδα για τον Ηρακλή.

Το 2008 επέστρεψε στην ομάδα της γενέτειράς του και η επόμενη τριετία (μέχρι το 2011) τον βρήκε στα Τίρανα. Το 2011 ήλθε στην Ελλάδα και τα Ιωάννινα για τον ΠΑΣ, όπου έμεινε μέχρι και τον υποβιβασμό στη σεζόν που τελείωσε μεσολαβούντος ενός δανεισμού στην ιταλική Πάρμα.

Παράλληλα, εξετάζεται και η περίπτωση του 22χρονου δεξιού μπακ, Μανώλη Σάλιακα, ο οποίος αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό. Γεννήθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου 1996 στο Ηράκλειο και ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Εργοτέλη.

Το 2013 μετακινήθηκε στ' αντίστοιχα των ερυθρολεύκων και από την ομάδα του Πειραιά παραχωρήθηκε δανεικός κατά σειρά σε Καρμιώτισσα και Κισσαμικό.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ