ΛΑΜΙΑ

Λαμία - Άρης: Προβάδισμα με γκολάρα Αραβίδη στο ντεμπούτο του

Λαμία - Άρης: Προβάδισμα με γκολάρα Αραβίδη στο ντεμπούτο του

Ο Χρήστος Αραβίδης άνοιξε το σκορ (1-0) για τη Λαμία κόντρα στον Άρη, βρίσκοντας δίχτυα στο ντεμπούτο του με την ομάδα της Φθιώτιδας και πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ στη Super League μετά από 469 ημέρες. (VIDEO)

Η Λαμία υποδέχθηκε τον Άρη για την 25η αγωνιστική της Super League 1 και άνοιξε το σκορ στο 24ο λεπτό με τον Χρήστο Αραβίδη. Το πιο πρόσφατο απόκτημα των Φθιωτών κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο βρήκε δίχτυα στο ντεμπούτο του με την κυανόλευκη φανέλα.

Το έκανε μάλιστα κόντρα σε μία από τις πρώην του ομάδες, τον Άρη. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του 32χρονου επιθετικού σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας ελληνικού πρωταθλήματος μετά από 469 ημέρες. Τελευταίο του γκολ ήταν στις 10 Νοεμβρίου 2018 στην εκτός έδρας ήττα (2-1) του ΟΦΗ στη Λιβαδειά.

Στο 24ο λεπτό ο Ελίνι Δημούτσος επιχείρησε το σουτ - ήταν περισσότερο στραβοκλωτσιά - αυτό κατέληξε σε πάσα στον Αραβίδη, ο οποίος καλυπτόταν και με εξαιρετικό τελείωμα με το αριστερό νίκησε τον Χουλιάν Κουέστα.

Ο Χρήστος Αραβίδης πέτυχε και δεύτερο γκολ με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Στο 48ο λεπτό ο Βασιλόγιαννης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Νιάς έπιασε την πρώτη κεφαλιά, ο Αραβίδης ων αφύλακτος στο κέντρο της άμυνας σκόραρε με κεφαλιά για το 2-0:

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ