ΛΑΜΙΑ

Λαμία: Ανανέωσαν Αντέτζο και Σκόνδρας

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Λαμία ανανέωσε την συνεργασία της τόσο με τον Ντανιέλ Αντέτζο, όσο και με τον Γιάννη Σκόνδρα. Αμφότεροι υπέγραψαν συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο.

Μέρα ανανεώσεων ήταν η σημερινή για την Λαμία η οποία ήρθε σε συμφωνία με δύο ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους Ντάνιελ Αντέτζο και Γιάννη Σκόνδρα οι οποίοι υπέγραψαν συμβόλαιο για τη νέα σεζόν.

Ο 31χρονος Νιγηριανός στόπερ αγωνίζεται στους Φθιωτούς από το 2018, όταν αποκτήθηκε ως ελεύθερος από την Κέρκυρα. Ο Αντέτζο εκτός από Λαμία και Κέρκυρα έχει αγωνιστεί στην χώρα μας και με την φανέλα της Καλλονής.

Από την άλλη ο Σκόνδρας ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Ατρομήτου. Το καλοκαίρι του 2013 πήγε στον ΠΑΟΚ στον οποίο και παρέμεινε για τέσσερα χρόνια. Ακολούθησε ένα πέρασμα από την Χάμιλτον και από το 2018 βρίσκεται στη Λαμία.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Λαμίας για τον Αντέτζο: "Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Daniel Adejo.Ο 31χρονος σέντερ μπακ που βρίσκεται στην ομάδα μας από τον Ιούλιο του 2018 καταγράφοντας συνολικά τα τελευταία δύο χρόνια 68 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Super League και στο Κύπελλο Ελλάδας, σημειώνοντας μάλιστα και 5 γκολ, συμφώνησε και θα φορά τη φανέλα της Λαμίας και την επόμενη χρονιά.Του ευχόμαστε υγεία και ακόμη περισσότερες επιτυχίες με την ομάδα μας!".

Η ανακοίνωση της Λαμία για τον Σκόνδρα: "Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Σκόνδρα. Ο 30χρονος αμυντικός που βρίσκεται στην ομάδα μας από τον Σεπτέμβριο του 2018 καταγράφοντας συνολικά τα τελευταία δύο χρόνια 63 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Super League και στο Κύπελλο Ελλάδας, σημειώνοντας μάλιστα και 3 γκολ, συμφώνησε και θα φορά τη φανέλα της Λαμίας και την επόμενη χρονιά. Του ευχόμαστε υγεία και ακόμη περισσότερες επιτυχίες με την ομάδα μας!"

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ