ΛΑΜΙΑ

Λαμία: Ανακοίνωσε τον Νιάς

Λαμία: Ανακοίνωσε τον Νιάς

Παίκτης της Λαμίας με κάθε επισημότητα είναι ο 31χρονος Σενεγαλέζος αμυντικός Ιμπραχίμα Νιάς ο οποίος υπέγραψε την Τρίτη το συμβόλαιο του με την ομάδα της Φθιώτιδας.

Η μεταγραφή του Ιμπραχίμα Νιάς για την οποία σας είχε ενημερώσει το Sport24.gr εδώ και ένα μήνα ολοκληρώθηκε και τυπικά με τον 31χρονο αμυντικό να υπογράφει το συμβόλαιο του με την ομάδα της Φθιώτιδας και να επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Ο Νιάς ο οποίος ήταν γνωστός από το πέρασμα του στη χώρα μας με τη φανέλα του Λεβαδειακού επέστρεψε αυτή τη φορά για να αγωνιστεί στη Λαμία και να την βοηθήσει στην προσπάθεια της.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 31χρονο (18/4/1988) Σενεγαλέζο μέσο, IbrahimaNiasse, ο οποίος το προηγούμενο χρονικό διάστημα αγωνιζόταν στην Γκαμπάλα, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί ξανά στην Ελλάδα την περίοδο 2017-2018 με την ομάδα του Λεβαδειακού πραγματοποιώντας 26 συμμετοχές και πετυχαίνοντας 4 γκολ.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!

Ο Ιμπραχίμα Νιάσε μετά την υπογραφή της συμφωνίας του δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

" Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα της Λαμίας, έχω μάθει τα καλύτερα για τον Σύλλογο και το γεγονός αυτό με έκανε να πω αμέσως το ναι στην πρόταση που μου έγινε. Θα βάλω τα δυνατά μου να βοηθήσω όσο μπορώ να πετύχει η ομάδα τους στόχους της".

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ