ΛΑΜΙΑ

Λαμία: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Σαραμαντά

Λαμία: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Σαραμαντά

Μετά τις ανανεώσεις η Λαμία προχώρησε και σε ανακοινώσεις καθώς έκανε γνωστό πως ο Γιώργος Σαραμαντάς θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Φθιώτιδας.

Μετά το μπαράζ με τις ανακοινώσεις των ανανεώσεων των Αντέτζο, Σκόνδρα και Βύντρα ήρθε και η ανακοίνωση για την πρώτη μεταγραφή τη φετινή σεζόν στη Λαμία και αυτή ήταν ο 28χρονος αριστεροπόδαρος μπακ Γιώργος Σαραμαντάς. Μετά από μια τριετία στον Πανιώνιο ο Σαραμαντάς αποχώρησε από την ομάδα της Νέας Σμύρνης και συμφώνησε σε όλα για ένα χρόνο με την ομάδα της Φθιώτιδας.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑE ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 28χρονο (29/1/1992) αμυντικό Γιώργο Σαραμαντά ο οποίος τα τελευταία τρία χρόνια φορούσε την φανέλα του Πανιωνίου στη Super League 1, καταγράφοντας συνολικά 81 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ηρακλή και Πανηλειακό.
Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

Μετά την υπογραφή της συμφωνίας ο Γιώργος Σαραμαντάς έκανε την ακόλουθη δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην ομάδα της Λαμίας, μας περιμένει πολλή δουλειά γιατί θα είναι μια δύσκολη χρονιά και θα μιλήσουμε με την προσπάθειά μας μέσα στο γήπεδο”.

Πρόκειται για μια σημαντική προσθήκη για το σύλλογο της Λαμίας με έναν παίκτη που έχει αγωνιστεί σε Πανηλειακό, Ηρακλή, Πανιώνιο με περισσότερες από 100 συμμετοχές στη Super League.

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ