ΛΑΜΙΑ

Κόλτσης: "Θα μείνουμε στην κατηγορία"

FOOTBALL LEAGUE / ÁÑÇÓ - ËÁÌÉÁ (MOTION TEAM)
FOOTBALL LEAGUE / ÁÑÇÓ - ËÁÌÉÁ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Νίκος Κόλτσης, συνεργάτης του Μπάμπη Τεννέ, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Πλατανιά υποστήριξε πως η Λαμία έπρεπε πάση θυσία να πάρει το τρίποντο για αυτό και οι παίκτες του έβγαλαν άγχος στη διάρκεια της αναμέτρησης.

Ο Γιώργος Κόλτσης, συνεργάτης του Μπάμπη Τεννέ, βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Πλατανιά και τόνισε πως η ομάδα του είχε άγχος για να πάρει το τρίποντο κόντρα στην ομάδα των Χανίων και αυτό βγήκε και στην διάρκεια του αγώνα.

Ο Κόλτσης εξέφρασε την αισιοδοξία του πως η Λαμία στο τέλος θα μείνει στη κατηγορία και χαρακτήρισε πολύ σημαντική τη νίκη επί του Πλατανιά. Συγκεκριμένα σημείωσε:

« Μία πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα μας απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν είχε να χάσει τίποτα στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Νομίζω ότι αφήσαμε να περάσει ένα ημίχρονο. Δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο, μας είχε κυριέψει το άγχος και ευτυχώς στην ανάπαυλα τα παιδιά ηρέμησαν και μπήκαμε στο β’ ημίχρονο καλύτεροι και καταφέραμε και σκοράραμε δύο φορές.

Παρόλο που αγχωθήκαμε κιόλας στο τέλος, νομίζω ότι ήταν μια δίκαιη νίκη για την ομάδα μας. Είναι πολύ σημαντικοί οι τρεις βαθμοί για την προσπάθεια που κάνουμε. Φυσικά και δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα, αλλά στο τέλος θα μείνουμε στην κατηγορία».

Για το τι άλλαξε για τη Λαμία στο δεύτερο ημίχρονο, σημείωσε:
« Ουσιαστικά, το πρόβλημά μας ήταν αυτό, ότι είχαμε όλοι στο μυαλό μας ότι απ’ αυτό το παιχνίδι πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς γιατί αλλιώς θα ερχόμασταν σε δύσκολη θέση. Νομίζω ότι αυτός ήταν ο λόγος που έβγαλαν άγχος και εκνευρισμό τα παιδιά.

Τους είπαμε στο ημίχρονο ότι δεν γίνεται να συνεχίσουν έτσι και ότι πρέπει να ηρεμήσουν και ότι ο μοναδικός στόχος είναι το πώς θα πάρουμε το παιχνίδι. Πιστεύω ότι στο β’ ημίχρονο ήμασταν τυχεροί που προηγηθήκαμε κιόλας γρήγορα και κερδίσαμε».

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ