ΛΑΜΙΑ

Φιλικό... Μαστούρ - Ριμπερί στη Λάρισα

Φιλικό... Μαστούρ - Ριμπερί στη Λάρισα

Χασίμ Μαστούρ και Στιβέν Ριμπερί (αδελφός του Φρανκ) αναμένεται να κάνουν το ανεπίσημο ντεμπούτο τους για Λαμία κι Απόλλωνα Λάρισας - αντίστοιχα - στη φιλική αναμέτρηση των δύο ομάδων (8/9, 18:00).

Η Λαμία εκμεταλλεύεται τη διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω υποχρεώσεων εθνικών ομάδων, και θ' αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση τον Απόλλωνα Λάρισας στο γήπεδο της Φιλιππούπολης (8/9, 18:00).

Επί θεσσαλικού εδάφους αναμένεται να κάνουν το ανεπίσημο ντεμπούτο τους οι Χασίμ Μαστούρ και Στιβέν Ριμπερί. Ο 20χρονος Μαροκινός έμεινε ελεύθερος από τη Μίλαν και βρίσκεται καθ' οδόν για τη Φθιώτιδα. Το wonderkid του 2014 πέρασε από ιατρικές εξετάσεις κι αναμένεται ν' ανακοινωθεί εντός της Τρίτης (4/9).

Στη Λάρισα βρίσκεται από το μεσημέρι για λογαριασμό του Απόλλωνα ο Στιβέν Ριμπερί. Ο 22χρονος Γάλλος μεσοεπιθετικός είναι αδελφός του 35χρονου "αστέρα" της Μπάγερν Μονάχου, Φρανκ. Ο Στιβέν γεννήθηκε στη Μπουλόν-σιρ-Μερ και ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Λανς.

Φιλικό... Μαστούρ - Ριμπερί στη Λάρισα

Παραχωρήθηκε στη Σταντ Πορτελουά, ενώ έπειτα από... αδελφική εισήγηση το 2014 εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της Μπάγερν. Το 2017 επέστρεψε στη γενέτειρά του, Μπουλόν, ενώ το περυσινό καλοκαίρι παραχωρήθηκε στην Γκαζελέκ Αζαξιό.

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ