ΛΑΜΙΑ

Επίσημο: Στη Λαμία ο Σκόνδρας

Επίσημο: Στη Λαμία ο Σκόνδρας

Η Λαμία ανακοίνωσε την απόκτηση του 28χρονου δεξιού μπακ, Γιάννη Σκόνδρα, ο οποίος έχει φορέσει στο παρελθόν τις φανέλες των Ατρόμητου, ΠΑΟΚ και Χάμιλτον.

Επιστροφή στα πάτρια εδάφη για τον Γιάννη Σκόνδρα. Έπειτα από δύο χρόνια στη Σκωτία με τη φανέλα της Χάμιλτον, ο 28χρονος δεξιός μπακ επέστρεψε στην Ελλάδα.

Ο Τρικαλινός αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ατρόμητο, ενώ αγωνίστηκε και στον ΠΑΟΚ πριν μετακομίσει στη Scottish Premieship.

Η ομάδα της Φθιώτιδας έχει αποκτήσει κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο τους Θανάση Καραγκούνη, Ντένις Επστάιν, Ντάνιελ Αντέτζο, Παναγιώτη Κατσίκα, Τάσο Καραμάνο, Ελίνι Δημούτσο, Χερόνιμο Μπαράλες, Φακούντο Μπερτόγλιο, Άγγελο Πινιώτη, Λάζαρ Ρόμανιτς, Βασίλη Πλιάτσικα, Βάντερσον Σκαρντοβέλι, Μπόγιαν Σαράνοβ, Αμπντούλ Οσμάν, Χρήστο Καρυπίδη.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ:

"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιάννη Σκόνδρα. Ο 28χρονος δεξιός μπακ τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στη Σκωτία με την Χάμιλτον, ενώ στην Ελλάδα έχει αγωνιστεί σε Ατρόμητο και ΠΑΟΚ. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας".

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ