ΛΑΜΙΑ

Επίσημο: Στη Λαμία ο Μπαντής

Επίσημο: Στη Λαμία ο Μπαντής

Η Λαμία ανακοίνωσε την απόκτηση του 33χρονου γκολκίπερ, Γιώργου Μπαντή, ο οποίος ξανασμίγει με τον νέο τεχνικό της ομάδας, Μάκη Χάβο. Η 18η προσθήκη των "κυανόλευκων".

Ο 33χρονος Έλληνας γκολκίπερ, Γιώργος Μπαντής, είναι η τελευταία μεταγραφική κίνηση της Λαμίας κατά την τρέχουσα περίοδο.

Η ομάδα της Φθιώτιδας ανακοίνωσε την απόκτησή του κι έτσι σμίγει ξανά με τον νέο τεχνικό της, Μάκη Χάβο, με τον οποίον άλλωστε συνεργάστηκαν και στον Αστέρα Τρίπολης.

Η ομάδα της Φθιώτιδας έχει αποκτήσει κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο τους Θανάση Καραγκούνη, Ντένις Επστάιν, Ντάνιελ Αντέτζο, Παναγιώτη Κατσίκα, Τάσο Καραμάνο, Ελίνι Δημούτσο, Χερόνιμο Μπαράλες, Φακούντο Μπερτόγλιο, Άγγελο Πινιώτη, Λάζαρ Ρόμανιτς, Βασίλη Πλιάτσικα, Βάντερσον Σκαρντοβέλι, Μπόγιαν Σαράνοβ, Αμπντούλ Οσμάν, Χρήστο Καρυπίδη, Γιάννη Σκόνδρα και Χασίμ Μαστούρ.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ:

"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 33χρονο (30/4/1985) τερματοφύλακα Γιώργο Μπαντή, ο οποίος πέρυσι φορούσε τη φανέλα του Πανιωνίου. Στο παρελθόν ο έμπειρος γκολκίπερ έχει αγωνιστεί σε Ηρακλή, Αστέρα Τρίπολης και στην Κύπρο στην Ομόνοια. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!".

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ