ΛΑΜΙΑ

Έφυγε από τη Λαμία ο Φερνάντο Μαρκές

Parma's Fernando Marques of Spain celebrates after scoring a goal during their Serie A soccer match against Inter Milan, at Parma's Tardini stadium, Italy, Wednesday, May 2, 2012. (AP Photo/Luigi Vasini)
Parma's Fernando Marques of Spain celebrates after scoring a goal during their Serie A soccer match against Inter Milan, at Parma's Tardini stadium, Italy, Wednesday, May 2, 2012. (AP Photo/Luigi Vasini) AP

Ο 33χρονος Ισπανός μέσος, Φερνάρντο Μαρκές, που δοκιμάστηκε στη Λαμία, αποχώρησε καθώς δεν έπεισε ότι μπορεί να βοηθήσει στο δεύτερο μισό της Super League.

Αποχώρησε από τη Λαμία ο Φερνάντο Μαρκές. Ο 33χρονος Ισπανός χαφ, ο οποίος δοκιμάστηκε στην ομάδα της Φθιώτιδας από τον Μπάμπη Τεννέ, αποδείχθηκε ότι δεν είναι σε θέση να προσφέρει άμεσα και ως εκ τούτου έφυγε δίχως να υπογράψει.

Ο Ίβηρας μπορεί να "κουβαλά" εξαιρετικό βιογραφικό με παραστάσεις από κορυφαία πρωταθλήματα (La Liga και Serie A), ωστόσο το γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό δεν είχε παιχνίδια, ούτε αγωνιστικό ρυθμό, έπαιξαν κομβικό ρόλο στο να μην κινηθούν οι διαδικασίες της απόκτησής του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μαρκές έπαιξε στον Ηρακλή από το 2007 έως το 2009. Η Λαμία είναι υποχρεωμένη να στραφεί σε άλλες λύσεις από εδώ και στο εξής.

Photo credits: AP Photo/Luigi Vasini

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ