ΛΑΜΙΑ

Δίωξη σε Παπαδόπουλο για το επεισόδιο με οπαδούς του Παναθηναϊκού

Δίωξη σε Παπαδόπουλο για το επεισόδιο με οπαδούς του Παναθηναϊκού

Δίωξη ασκήθηκε εις βάρος του τερματοφύλακα της Λαμίας, Νίκου Παπαδόπουλου, για το φραστικό επεισόδιο που είχε με φιλάθλους του Παναθηναϊκού, μετά από τον αγώνα κυπέλλου στη Λεωφόρο (video).

Δίωξη εις βάρος του τερματοφύλακα της Λαμίας, Νίκου Παπαδόπουλου, άσκησε ο αναπληρωτής υπεύθυνος άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων Γεώργιος Λαΐνης.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής εγκαλείται για το φραστικό επεισόδιο που είχε στη ρεβάνς του "Απόστολος Νικολαΐδης" με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, παρατηρήθηκε ένταση στο γήπεδο και την ώρα που έκανε δηλώσεις στην "Cosmote TV" ο Παπαδόπουλος δέχθηκε ύβρεις από τους οπαδούς του "τριφυλλιού" κι απάντησε με ύβρεις σε μερικούς εξ αυτών.

Η άμεση επέμβαση των ανθρώπων ασφαλείας συνετέλεσε αποφασιστικά στην χωρίς εμπόδια είσοδο του Παπαδόπουλου στα φυσούνα και την εκτόνωση της έντασης.

Η δίωξη σε βάρος του Παπαδόπουλου αφορά πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3 παρ. 2, 10 παρ. 1β, 24, 25 παρ. 1 του Πειθαρχικού Κώδικα.

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ