ΛΑΜΙΑ

Αθώος ο Παπαδόπουλος για τον πανηγυρισμό με τον διαιτητή

SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΛΑΜΙΩΤΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΛΑΜΙΩΤΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, η έφεση μετά την τιμωρία του Νίκου Παπαδόπουλου με πέντε αγωνιστικές έγινε δεκτή και ο γκολκίπερ της Λαμίας θα εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής, με βάση την 1η παράγραφο του άρθρου 10 του Πειθαρχικού κώδικα.

Ποινή πέντε αγωνιστικών είχε επιβληθεί πρωτόδικα στον τερματοφύλακα της Λαμίας, Νίκο Παπαδόπουλο, για τον πανηγυρισμό του με τον διαιτητή Νεοφυτιάδη, τη στιγμή που η ομάδα του ισοφάρισε σε 2-2 τον Παναιτωλικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έκανε δεκτή την έφεση του γκολκίπερ της Λαμίας κατά της πρωτόδικης απόφασης, η ποινή των πέντε αγωνιστικών κατέπεσε και ο Νίκος Παπαδόπουλος τιμωρήθηκε για παράβαση που εμπίπτει στο άρθρο 10, παράγραφος 1 περί ανάρμοστης διαγωγής.

Η ποινή αποκλεισμού του Παπαδόπουλου είναι μιας αγωνιστικής συν χρηματικό πρόστιμο ύψους 80 ευρώ. Η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων κοινοποιήθηκε στους δικηγόρους Παναγιώτη Μπιλίρη και Άννα Νικολούση, στον ΠΣΑΠ, την Super League και φυσικά τον ποδοσφαιριστή.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πέντε αγωνιστικές στον Παπαδόπουλο για τον πανηγυρισμό με τον διαιτητή
Παπαδόπουλος: "Ακόμη και αντίπαλος να ήταν δίπλα μου, το ίδιο θα έκανα"
Ο Παπαδόπουλος αποβλήθηκε επειδή πανηγύρισε με τον διαιτητή!
TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ