ΛΑΜΙΑ

"Ανοικτό" για Περιστέρι το Λαμία - ΑΕΚ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΛΑΜΙΑ - ΑΕΚ (Eurokinissi Sports / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΛΑΜΙΑ - ΑΕΚ (Eurokinissi Sports / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI SPORTS

Στον "αέρα" βρίσκεται η έδρα διεξαγωγής της αναμέτρησης της Λαμίας με την ΑΕΚ αν και οι ενδείξεις αυτή τη στιγμή συγκλίνουν σε... Περιστέρι. Δείτε γιατί.

Λίγες ημέρες πριν τη διεξαγωγή της αναμέτρησης, Λαμία - ΑΕΚ (17/9, 20:30), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή η έδρα αυτής δεν έχει οριστικοποιηθεί.

Μπορεί τα έργα να έχουν βελτιώσει την κατάσταση του ΔΑΚ Λαμίας και δήμαρχος της πόλης της Φθιώτιδας, Νίκος Σταυρογιάννης, να διαβεβαίωσε κατά την επιθεώρηση των εργασιών το πρωί της Δευτέρας (11/9) ότι όλα είναι τακτοποιημένα και η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στη φυσική της έδρα, αλλά η επίσημη απόφαση της Super League για την πλήρωση ή μη των κριτηρίων (διεξαγωγής) αναμένεται να ανακοινωθεί την Τρίτη (12/9).

Ακόμη κι αν η απόφαση της διοργανώτριας αρχής είναι θετική, φαίνεται ότι η αστυνομική διεύθυνση Φθιώτιδας θέτει "απαγορευτικό" στην τέλεση του ματς. Κι αυτό γιατί η Αστυνομία θεωρεί υψηλής επικινδυνότητας το παιχνίδι.

Όλα είναι ανοικτά αυτή τη στιγμή, αν και οι ενδείξεις συγκλίνουν (αν δεν αλλάξει κάτι) στο ότι και η δεύτερη εντός έδρας αναμέτρηση των "κυανόλευκων" (όπως και με τον Ολυμπιακό για τη 2η αγωνιστική της Super League Σουρωτή) θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Ατρομήτου στο Περιστέρι.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ