ΛΑΜΙΑ

Ανακοίνωσε Πινιώτη η Λαμία

Ανακοίνωσε Πινιώτη η Λαμία
Πινιώτης

Στην απόκτηση του Άγγελου Πινιώτη, που έμεινε ελεύθερος από τον Πανιώνιο, προχώρησε η Λαμία. Ο 22χρονος μέσος υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Παίκτης της Λαμίας είναι και επισήμως ο Άγγελος Πινιώτης. Ο 22χρονος αμυντικός χαφ έμεινε προ ημερών ελεύθερος από τον Πανιώνιο και υπέγραψε στην ομάδα της Φθιώτιδας συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Αν εξαιρεθεί ο εξάμηνος δανεισμός στην Καλλιθέα το 2016-2017, ο Πινιώτης ήταν στην ομάδα της Νέας Σμύρνης από το 2015. Τη σεζόν που πέρασε κατέγραψε 11 συμμετοχές, τις επτά στη Super League.

Η ανακοίνωση της Λαμίας: " Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 22χρονο (22/04/1996) Λαμιώτη μέσο, Άγγελο Μιχαήλ Πινιώτη που πέρυσι αγωνιζόταν στην ομάδα του Πανιωνίου. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας".

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΣΙΚΑ

Η Λαμία ανακοίνωσε τη Δευτέρα και την απόκτηση του Παναγιώτη Κατσίκα: " Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 19χρονο (10/3/1999) τερματοφύλακα Παναγιώτη Κατσίκα ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν με την φανέλα της Αναγέννησης Καρδίτσας. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας".

Αυτή για τη Λαμία ήταν η 11η μεταγραφή. Είχαν προηγηθεί οι Βάντερσον Σκαρντοβέλι, Ντένις Επστάιν, Ελίνι Δημούτσος, Βασίλης Πλιάτσικας, Θανάσης Καραγκούνης, Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος, Χερόνιμο Μπαράλες, Ντάνιελ Αντέτζο, Μπόγιαν Σαράνοβ και Φακούντο Μπερτόγλιο.

Πατήστε εδώ και δείτε αναλυτικά όλες τις κινήσεις της Super League και όχι μόνο

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ