ΛΑΜΙΑ

Ανακοίνωσε Φράγκο η Λαμία

FOOTBALL LEAGUE / ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ - ΣΠΑΡΤΗ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
Φράγκος EUROKINISSI SPORTS

Ο Μιχάλης Φράγκος αποτελεί και επισήμως παίκτη της Λαμίας, στην οποία επέστρεψε μετά από ένα εξάμηνο πέρασμα τη σεζόν 2014-2015. Πρώτη φορά στη Super League ο 27χρονος επιθετικός.

Η νέα προσθήκη της Λαμίας ενόψει της συμμετοχής της στη Super League είναι ο Μιχάλης Φράγκος, για την περίπτωση του οποίου σας είχε ενημερώσει το Sport24.gr από τις 19 Ιουνίου. Ο Ροδίτης επιθετικός έπαιζε την περασμένη σεζόν σε Καλλονή και Σπάρτη στη Stoiximan.gr Football League.

Με την ΑΕΛΚ κατέγραψε 15 συμμετοχές και 4 γκολ, ενώ με την ομάδα της Λακωνίας σε 18 παιχνίδια σημείωσε 8 τέρματα. Ο 27χρονος δεν έχει ξαναπαίξει στη Super League, έχοντας περάσει ακόμα από Ευαγόρα Ρόδου, Θρασύβουλο, ΠΑΣ Πρέβεζα, Διαγόρα, Ρόδο, Πανηλειακό, Φωκικό, Καλλιθέα.

Ανακοίνωσε Φράγκο η Λαμία

Στη Λαμία έπαιξε ξανά το δεύτερο μισό της σεζόν 2014-2015, στη δεύτερη κατηγορία (11 συμμετοχές). Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: "Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Μιχάλη Φράγκο". Ο νησιώτης φορ υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας.

ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΙΜ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ

Η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι για την ποδοσφαιρική περίοδο 2017-2018, τον προπονητή της ομάδας Μπάμπη Τεννέ θα πλαισιώσουν οι κάτωθι:

Κόλτσης Γιώργος – Βοηθός προπονητή

Παντελίδης Άκης – Γυμναστής

Αδάμ Γιώργος – Γυμναστής αποκατάστασης

Μουντάκης Γιώργος – Προπονητής τερματοφυλάκων

Συρογιάννης Γιάννης – Γενικός Αρχηγός

Παππάς Διονύσης – Υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ