ΚΕΡΚΥΡΑ

Χωρίς Ζορμπά και Ντιόγκο στο Φάληρο η Κέρκυρα

Χωρίς Ζορμπά και Ντιόγκο στο Φάληρο η Κέρκυρα
Κέρκυρα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βλαντιμίρ Ντιμιτρόφσκι ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα της Κέρκυρας με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (27/11, 15.00), όπως και ο Γκομές. Εκτός, μεταξύ άλλων, οι Ζορμπάς και Ντιόγκο.

Τον Ολυμπιακό αντιμετωπίζει την Κυριακή (27/11, 15.00) η Κέρκυρα στο "Γ. Καραϊσκάκης", στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League. Δύσκολη δοκιμασία φυσικά για τους Φαίακες, που απλά επιδιώξουν να κοντράρουν τους Πειραιώτες.

Σε αποστολή επιστρέφει ο Σκοπιανός αμυντικός Ντιμιτρόφσκι, που ήταν τραυματίας, αλλά και ο Γάλλος μπακ Γκομές. Ο Ζορμπάς είναι τιμωρημένος και έμεινε εκτός, ενώ ο προπονητής Μιχάλης Γρηγορίου "έκοψε", ακόμα, τους Ναζίμ, Τζανουλίνο, Παμλίδη, Χιντζίδη και Γρομητσάρη.

Οι 19 που απαρτίζουν την αποστολή είναι οι: Αραμπατζής, Κουτζαβασίλης, Σπίνουλας, Αντιλέχου, Ντιμιτρόφσκι, Βενέτης, Ιωάννου, Νίκιτς, Ανδρεόπουλος, Σιόντης, Ζαραδούκας, Κόντος, Ντουαλά, Επστάιν, Αρναρέλλης, Τουράμ, Γεωργίου και Γεωργακόπουλος.

Η Κέρκυρα ύστερα από οκτώ αγώνες στη Super League είναι στην 11η θέση, έχοντας κατακτήσει 10 βαθμούς, όσους και η Ξάνθη με τον Πλατανιά.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ