ΚΕΡΚΥΡΑ

Χωρίς Παμλίδη απέναντι στον Ατρόμητο

Χωρίς Παμλίδη απέναντι στον Ατρόμητο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αλέκος Βοσνιάδης ανακοίνωσε την αποστολή της Κέρκυρας για το κρίσιμο ματς με τον Ατρόμητο (16/12, 15:00), απ' την οποία απουσιάζουν οι τραυματίες Γιώργος Παμλίδης, Ροζέριο Τουράμ και Τάσος Βενέτης.

Η Κέρκυρα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τη σημαντική αναμέτρηση με τον Ατρόμητο (16/12, 15:00) στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή. Το παιχνίδι είναι κρίσιμο για τη νησιώτικη ομάδα, καθώς δεν υπάρχει περιθώριο για νέο αρνητικό αποτέλεσμα, αφού παραμένει πολύ χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Μετά το τέλος της σημερινής (15/12), ο Αλέκος Βοσνιάδης ανακοίνωσε την αποστολή, απ' την οποία απουσιάζουν οι τραυματίες Γιώργος Παμλίδης, Ροζέριο Τουράμ και Τάσος Βενέτης.

Αναλυτικά η αποστολή: Γιαννακόπουλος, Κουτζαβασίλης, Αναστασίου, Σοϊλέδης, Γκόμες, Σπίνουλας, Αρτυματάς, Γρομητσάρης, Ιωάννου, Κρητικός, Μπαλάφας, Σιόντης, Νούνες, Έπσταϊν, Κόντος, Βάργκας, Γεωργίου, Ντιογκό, Ζορμπάς, Μπάουμαν και Μεληκιώτης.

Χωρίς Παμλίδη απέναντι στον Ατρόμητο

Σε ό,τι αφορά στα μεταγραφικά ζητήματα, ο Νέστορας Μυτίδης έχει συμφωνήσει με τους Φαίακες και αναμένεται την προσεχή εβδομάδα στην Κέρκυρα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του. Παράλληλα, οι τυπικές λεπτομέρειες απομένουν για να ολοκληρωθεί το deal και με τον Ιταλό αμυντικό, Ντάβιντε Γκράσι, ο οποίος αγωνίζεται στη Νέα Σαλαμίνα.

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ