ΚΕΡΚΥΡΑ

Χωρίς Ντιμιτρόφσκι με Ηρακλή η Κέρκυρα

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΞΑΝΘΗ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports)
Ντιμιτρόφσκι EUROKINISSI SPORTS

Ο Μιχάλης Γρηγορίου ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση της Κυριακής (2/4, 17.15) με τον Ηρακλή και δεν υπολογίζει στον Ντιμιτρόφσκι που χτύπησε στην προπόνηση, αλλά και στον τιμωρημένο Κουτζαβασίλη.

Η Κέρκυρα μπορεί να έχει εξασφαλίσει την παραμονή, αλλά την περασμένη αγωνιστική προσγειώθηκε ανώμαλα με το βαρύ 4-0 από τη Βέροια. Για αυτό την Κυριακή (2/4, 17.15) με τον Ηρακλή φιλοδοξεί να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και στα νικηφόρα αποτελέσματα, αν και ο Γηραιός "καίγεται" για τρίποντο.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε και ο προπονητής Μιχάλης Γρηγορίου δεν υπολογίζει στον Σκοπιανό αμυντικό, Βλαντιμίρ Ντιμιτρόφσκι, ο οποίος υπέστη τενοντίτιδα και έμεινε εκτός. Τιμωρημένος είναι ο τερματοφύλακας Φώτης Κουτζαβασίλης, αλλά και ο Πολ Κεϊτά, ο οποίος όμως έτσι κι αλλιώς θεωρείται ξένο σώμα.

Εκτός έμειναν και οι Ναζίμ και Παμλίδης. Η αποστολή: Αραμπατζής, Τριαντάφυλλος, Κ. Ντιογκό, Ζορντάο Ντιόγκο, Γκομές, Σπίνουλας, Αντιλέχου, Βενέτης, Ιωάννου, Νίκιτς, Ανδρεόπουλος, Σιόντης, Ζαραδούκας, Κόντος, Ντουαλά, Επστάιν, Ζορμπάς, Τουράμ, Ονίλο, Γεωργίου, Γεωργακόπουλος.

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ