ΚΕΡΚΥΡΑ

Βοσνιάδης: "Ψάχνουμε παντού βαθμούς"

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ - ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (FOOTBALL LEAGUE)
(EUROKINISSI SPORTS/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ)
Βοσνιάδης EUROKINISSI SPORTS

Ο Αλέκος Βοσνιάδης έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθεια κόντρα στον Ολυμπιακό, στάθηκε στις σημαντικές ελλείψεις που αντιμετωπίζει η Κέρκυρα και τόνισε πως οι Φαίακες θα ψάξουν βαθμούς σε όλα τα παιχνίδια.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Έλληνα τεχνικού στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο ΕΑΚ και την ήττα με σκορ 1-3:

"Σε ένα παιχνίδι που ξεκίνησε καλά για εμάς, προηγηθήκαμε και ενώ ήμασταν μέσα στο παιχνίδι, χάσαμε μία μεγάλη φάση με τον Παμλίδη, να βρεθούμε με δύο γκολ διαφορά. Είχε το διάστημα του ο Ολυμπιακός στο 16' έως το 35' που έκανε τις φάσεις του. Κλείσαμε το ημίχρονο με το σκορ υπέρ μας.

Μιλήσαμε στο ημίχρονο, είπαμε κάποια πράγματα, κυρίως να μην βρει ρυθμό ο Ολυμπιακός στο πρώτο τέταρτο. Δυστυχώς ο Ολυμπιακός βρήκε στην πρώτη φάση τέρμα και ήταν δύσκολο να αντιδράσουμε στην πίεση του Ολυμπιακού. Κάναμε κι εμείς τις δικές μας φάσεις, χάναμε μεγάλες φάσεις, όπως συμβαίνει συνεχώς. Πρέπει να το βελτιώσουμε, να βρούμε λύση.

Δεν γίνεται να κάνεις σε κάθε παιχνίδι τόσες τελικές και να μην παίρνεις τα αποτελέσματα που πρέπει. Παρά τις ελλείψεις μας ήμασταν ανταγωνιστικοί, συνεχίζουμε με ηρεμία για το επόμενο παιχνίδι. Ψάχνουμε παντού βαθμούς.

Πρέπει μέχρι το τέλος του α' γύρου να έχουμε συγκομιδή. Παιχνίδι με παιχνίδι έχουμε ανταγωνιστική ομάδα που μπορεί να φέρει βαθμούς και εκτός έδρας. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, καλή συνέχεια στον αντίπαλο.

Βάθος στο ρόστερ υπάρχει, άσχετα αν έχουμε μπλέξει με λύσεις συμβολαίων, τιμωρίες ή τραυματισμούς. Όσο βάθος και να έχεις στο ρόστερ, όταν παίζεις απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους, θες και τους παίκτες που λείπουν. Τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια. Είχαμε τρεις παίκτες σήμερα με μηδέν χρόνο συμμετοχής.

Πρώτη φορά έπαιξαν ο Κρητικός, ο Γεωργίου και ο Αναστασίου. Τους εμπιστευόμαστε. Κάθε παιχνίδι τώρα που ακολουθεί είναι δύσκολο. Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Και θα διεκδικήσουμε απ' όλα τα ματς βαθμούς".

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ