ΚΕΡΚΥΡΑ

Τσιώλης: "Δεν καταφέραμε να κόψουμε την ανάπτυξη του Πανιωνίου"

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Σάκης Τσιώλης στάθηκε στην γρήγορη ισοφάριση του Πανιωνίου και το γεγονός ότι η Κέρκυρα δεν έκοψε την ανάπτυξη των "κυανέρυθρων" στο δεύτερο ημίχρονο, τονίζοντας πως κρατά την προσπάθεια των παικτών του στη Νέα Σμύρνη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός της Κέρκυρας στη συνέντευξη Τύπου, μετά την ήττα με σκορ 1-3 από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη:

"Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Ξέραμε που ήρθαμε να παίξουμε, κόντρα σε μία ομάδα με ποιότητα. Είχαμε καλό αμυντικό πλάνο στο πρώτο ημίχρονο και καταφέραμε να πετύχουμε το γκολ στο τέλος του ημίχρονο.

Στα κλάσματα δευτερολέπτων στο δεύτερο μέρος δεχτήκαμε το γκολ. Και μετά δεχτήκαμε και το δεύτερο.

Μετά βγήκαμε μπροστά να ισοφαρίσουμε. Στο τρίτο γκολ του Πανιωνίου τελείωσε το ματς. Κρατάμε την προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά.

Είχαμε καλή συμπεριφορά στο πρώτο ημίχρονο. Έγιναν κάποιες προσθήκες στην ομάδα και με την επιστροφή του Τουράμ θα χτυπήσουμε τα παιχνίδια που θέλουμε για τον στόχο μας", τόνισε για το ματς και στάθηκε στο γκολ της ισοφάρισης του Πανιωνίου:

"Σε 48 δευτερόλεπτα δεχτήκαμε το 1-1. Δεν μπορούμε να πούμε πολλά. Είχαμε μακριά τον αντίπαλο παίκτη και ο Μασούρας μπόρεσε να σκοράρει.

Δεν καταφέραμε να κόψουμε την ανάπτυξη του παιχνιδιού του Πανιωνίου και δεν κόψαμε τον Μασούρα. Γύρισε ανάποδα η ψυχολογία εκεί".

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ