ΚΕΡΚΥΡΑ

Τουράμ και Νίκιτς ζήτησαν συγγνώμη για το post με τις οφειλές

FOOTBALL LEAGUE / ΗΡΟΔΟΤΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
FOOTBALL LEAGUE / ΗΡΟΔΟΤΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τουράμ και Μπράνισλαβ Νίκιτς ζήτησαν συγγνώμη για το post που πραγματοποίησαν προ ημερών, αναφορικά με τις οφειλές της διοίκησης της Κέρκυρας. Διαβάστε τι ανέφεραν οι δύο παίκτες της επτανησιακής ομάδας.

Ο επιθετικός της Κέρκυρας, Τουράμ, τρόλαρε τις προηγούμενες μέρες τη διοίκηση της ομάδας του με story στο instagram, σχετικά με τις οφειλές προς τον ίδιο και τους συμπαίκτες του. Το ίδιο post αναπαρήγαγε ο συμπαίκτης του Μπράνισλαβ Νίκιτς. Οι δύο ποδοσφαιριστές, ωστόσο, έσπευσαν αργότερα να ζητήσουν συγγνώμη μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ. Σε κοινή τους δήλωση ο Βραζιλιάνος και ο Βόσνιος χαφ ανέφεραν:

"Προ ημερών, εμείς, ποδοσφαιριστές της Κέρκυρας κάναμε ένα αστείο στα social media ανεβάζοντας ένα χιουμοριστικό post. Θέλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας αν άθελα μας δημιουργήσαμε κάποιο πρόβλημα και εκθέσαμε την διοίκηση της ομάδος μας. Δεν είχαμε κανένα τέτοιο σκοπό. Επειδή σαν παίκτες οι πιο πολλοί από εμάς βρισκόμαστε αρκετά χρόνια σε αυτή την ομάδα γνωρίζουμε τα προβλήματα τα οποία υπάρχουν γενικα σε όλες τις ομάδες και ιδίως στη β´εθνικη όπου τα έσοδα είναι μηδενικά.

Σε αυτό το περιβάλλον η διοίκηση της ομάδας προσπαθεί να εξασφαλίσει τους πόρους ώστε να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της απέναντι μας, έχοντας μάλιστα λαμβάνειν ένα σεβαστό ποσό από τις διοργανώτριες αρχές. Εμείς εκπροσωπώντας το αγωνιστικό τμήμα υποσχόμαστε να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά ώστε η ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους που έχουν τεθεί από την αρχή της χρονιάς.» Branislav Nikic – Rogerio Thuram".

Υπενθυμίζεται ότι ο Τουράμ είχε ανεβάσει story στο instagram, ποστάροντας μια φωτογραφία του με τον συμπατριώτη του Μότα και να αναρτά τον εξής διάλογο:

Τουράμ: Βλέπεις αυτά που πετάνε και φεύγουν μακριά;

Μότα: Ναι τα βλέπω, τι είναι;

Τουράμ: Τα μηνιάτικά μας.

Τουράμ και Νίκιτς ζήτησαν συγγνώμη για το post με τις οφειλές

Ο Μπράνισλαβ Νίκιτς, συμπαίκτης τους, ανέβασε και αυτός στον λογαριασμό του το ίδιο story, σχολιάζοντας: "Για γέλια και για κλάματα".

Τουράμ και Νίκιτς ζήτησαν συγγνώμη για το post με τις οφειλές

Σημειώνεται ότι οι ποδοσφαιριστές της Κέρκυρας έκαναν αποχή προ ημερών, αλλά από την Τετάρτη (20/3) έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις. Υπενθυμίζεται ότι με βάση όσα είναι γνωστά μέχρι σήμερα, ο πρώτος της Football League εξασφαλίζει την άνοδο στη Super League, ενώ ο δεύτερος δίνει αγώνα μπαράζ με τον 13ο της πρώτης κατηγορίας.

Για την ολοκλήρωση της Football League απομένουν επτά αγωνιστικές και οι Φαίακες είναι στο -3 από τη δεύτερη θέση μετά την ανατροπή (2-1) κόντρα στον Εργοτέλη.

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ