ΚΕΡΚΥΡΑ

Τον διεθνή Ισλανδό Κάρι Άρνασον "χτυπάει" η Κέρκυρα

PSG's Zlatan Ibrahimovic, right, and Malmo's Kari Arnason watch the ball during the Champions League Group A soccer match between PSG and Malmo at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Tuesday, Sept. 15, 2015. (AP Photo/Thibault Camus)
Άρνασον, Ιμπραχίμοβιτς, (AP Photo/Thibault Camus) AP

Ψηλά στη λίστα της Κέρκυρας ο εκ των αρχηγών της Εθνικής Ισλανδίας, Κάρι Άρνασον. Έκλεισε μπακ απ του Ντιόγκο Ζορντάο η επτανησιακή ομάδα, τον Αντώνη Αναστασίου. (VIDEOS)

Ο θηριώδης στόπερ, εκ των αρχηγών της Εθνικής Ισλανδίας, Κάρι Άρνασον, είναι ψηλά στη λίστα της Κέρκυρας. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο 34χρονος κεντρικός αμυντικός έχει προταθεί στην επτανησιακή ομάδα, η οποία "καίγεται" για ενίσχυση στα μετόπισθεν.

Τον Ιανουάριο ο Άρνασον υπέγραψε στην Ομόνοια, με την οποία κατέγραψε οκτώ συμμετοχές και σημείωσε 2 γκολ σε 608 λεπτά συμμετοχής. Πρόκειται φυσικά για έναν ποδοσφαιριστή με πλούσιο βιογραφικό και εμπειρία, αν αναλογιστεί κανείς ότι είναι 60 φορές διεθνής με την Εθνική του ομάδα.

Το 1999 ήταν στην Víkingur της χώρας του, αλλά και στην Κ19 της Valur. Ακολούθησε η Djurgardens (Σουηδία), η Aarhus (Δανία), Esbjerg (Δανία), Πλίμουθ (Αγγλία), Αμπερντίν (Σκωτία), Ρόδεραμ (Αγγλία) και Μάλμε (Σουηδία). Ο πολύπειρος στόπερ είναι εν ενεργεία διεθνής και μπορεί να παίξει και στο χώρο του κέντρου.

Ο Άρνασον λοιπόν έχει προταθεί στην Κέρκυρα και η περίπτωσή του εξετάζεται σοβαρά από τη διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο, όπως άλλωστε είχε γράψει το corfusports.com και ο Ηλίας Αλεξόπουλος εδώ και μερικές μέρες.

ΕΚΛΕΙΣΕ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

Την Τρίτη (27/6) θα βρίσκεται στο νησί του ιονίου ο Αντώνης Αναστασίου. Ο 21 ετών αριστερός μπακ συμφώνησε με την Κέρκυρα και θα συνεχίσει την καριέρα του στη Super League. Είναι γεννημένος στις 13 Σεπτεμβρίου 1996 και την τελευταία διετία έπαιζε στον Αχαρναϊκό.

ΜΕΝΙΣΙ---FOODBALL LEAGUE----ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑ-  ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΥ---ΦΩΤΟ -ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI Sport
Αναστασίου EUROKINISSI SPORTS

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιξε σε 26 αγώνες και σημείωσε 1 γκολ. Επί της ουσίας είναι το μπακ του Ντιόγκο Ζορντάο.

(AP Photo/Thibault Camus)

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ