ΚΕΡΚΥΡΑ

Το πρώτο ραντεβού Κέρκυρας - Τουράμ για ανανέωση

Το πρώτο ραντεβού Κέρκυρας - Τουράμ για ανανέωση
Τουράμ, Μποτία EUROKINISSI SPORTS

Δε συνιστά είδηση ότι η Κέρκυρα θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του Τουράμ. Την Κυριακή (27/11), όμως, η διοίκηση της νησιώτικης ομάδας είχε ραντεβού με τους εκπροσώπους του Βραζιλιάνου για το θέμα αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr.

Ο ποδοσφαιριστής της Κέρκυρας που έχει προκαλέσει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στα εφετινά παιχνίδια της είναι ο Τουράμ. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός έχει αποδείξει με τις εμφανίσεις του πως αποτελεί πολύ σημαντικό ποδοσφαιριστή, έχοντας στο ενεργητικό του εννέα 90λεπτα στη Super League και τρία γκολ.

Ο 25χρονος στράικερ ανήκει στη βραζιλιάνικη Monte Azul, αλλά οι Φαίακες θέλουν να τον διατηρήσουν στο δυναμικό τους, βλέποντας ότι έχουν ήδη πετύχει διάνα με την απόφασή τους να τον φέρουν το καλοκαίρι στο νησί των Φαιάκων. Την Κυριακή (27/11), ημέρα κατά την οποία κατακτήθηκε ο σπουδαίος βαθμός απέναντι στον Ολυμπιακό, οι εκπρόσωποι του Βραζιλιάνου είχαν το πρώτο ραντεβού με τη διοίκηση για το θέμα του συμβολαίου του.

Ο Μαρσέλο Ρομπαλίνο βρέθηκε στην Αθήνα με τον συνεργάτη του Γιάννη Μπιτζίδη, οι οποίοι προτού μεταβούν στο "Γ. Καραϊσκάκης" για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση με τους Πειραιώτες, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr μίλησαν με τους ιθύνοντες της ΠΑΕ για το θέμα της επέκτασης του μονοετούς συμβολαίου του Τουράμ. Φυσικά είναι πολύ πρώιμο να υπάρξει εξέλιξη από τώρα, αλλά το πρώτο ραντεβού έγινε. Μέσα στον Δεκέμβριο θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο, οπότε και στο τραπέζι θα πέσουν και τα "θέλω" του ποδοσφαιριστή.

Το πρώτο ραντεβού Κέρκυρας - Τουράμ για ανανέωση

Οι εκπρόσωποι του Τουράμ, Ρομπαλίνο και Μπιτζίδης (δεξιά) στο Φάληρο την Κυριακή (27/11).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ