ΚΕΡΚΥΡΑ

Τέλος ο Ντιόγκο απ' την Κέρκυρα

Τέλος ο Ντιόγκο απ' την Κέρκυρα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΠΑΕ Κέρκυρα ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Ντιόγκο Ζορντάο, ο οποίος δεν βρισκόταν στα πλάνα του τεχνικού των Φαιάκων, Αλέκου Βοσνιάδη.

Αποχωρήσεων συνέχεια στην Κέρκυρα, καθώς μετά τον Ντουαλά παρελθόν απ' το ρόστερ αποτελεί ο Ντιόγκο Ζορντάο. Ο 32χρονος μπακ δεν βρισκόταν στα πλάνα του Αλέκου Βοσνιάδη, με αποτέλεσμα να μετρήσει μόλις πέντε συμμετοχές τη φετινή σεζόν.

Το τελευταίο διάστημα έκανε προπονήσεις μόνος του, αφού δεν υπολογιζόταν. Συνολικά, πραγματοποίησε 64 συμμετοχές με δύο γκολ και μία ασίστ με τη φανέλα των Φαιάκων, αποτελώντας για δύο σεζόν τον βασικό αριστερό μπακ της ομάδας.

Η ανακοίνωση:

Η ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Jordao Diogo.

Του ευχόμαστε υγεία και καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΣΟΪΛΕΔΗΣ ΚΑΙ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Σε ό,τι αφορά στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Αλέκος Βοσνιάδης ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία επέστρεψαν οι Άρης Σοϊλέδης και Σωτήρης Μπαλάφας, οι οποίοι εξέτισαν την ποινή μίας αγωνιστικής λόγω της αποβολής τους στο ματς με τη Λαμία. Εκτός παραμένουν οι τραυματίες Τάσος Βενέτης, Νούνες και Ροζέριο Τουράμ.

Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται απ' τους: Γιαννακόπουλο, Κουτζαβασίλη, Αναστασίου, Σοϊλέδη, Γκόμες, Σπίνουλα, Αρτυματά, Γρομητσάρη, Ιωάννου, Κρητικό, Μπαλάφα, Σιόντη, Έπσταϊν, Κόντο, Γεωργίου, Κέβιν, Ζορμπά, Παμλίδη, Μπάουμαν.

Τέλος ο Ντιόγκο απ' την Κέρκυρα
TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ