ΚΕΡΚΥΡΑ

Στην Κέρκυρα ο Βραζιλιάνος Ματέους Βάργκας

Στην Κέρκυρα ο Βραζιλιάνος Ματέους Βάργκας
Ματέους Βάργκας

Στην Κέρκυρα θα συνεχίσει την καριέρα του για τα επόμενα δύο χρόνια ο Βραζιλιάνος Ματέους Βάργκας. Ο 21 ετών μέσος προέρχεται από την Grêmio Osasco Audax, από την οποία παραχωρήθηκε δανεικός. (VIDEO)

Στην απόκτηση το νεαρού Βραζιλιάνου μέσου, Ματέους Βάργκας, προχώρησε η Κέρκυρα. Το βραζιλιάνικο γραφείο που πήγε τον Τουράμ στην επτανησιακή ομάδα, έφερε και δεύτερο ποδοσφαιριστή από τη χώρα της "σάμπα" στους Φαίακες.

Ο Βάργκας είναι γεννημένος στις 18 Ιουνίου 1996. Ανήκει στην Grêmio Osasco Audax, που συμμετείχε στην 4η κατηγορία της Βραζιλίας. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε κατέγραψε 12 συμμετοχές. Ξεκίνησε την καριέρα από την ακαδημία της Κορίνθιανς, ενώ έπαιξε ακόμα στην Oeste της χώρας του.

Το νέο απόκτημα της Κέρκυρας, που θα φτάσει τις επόμενες μέρες στην Ελλάδα μέσω Σάο Πάολο, θα είναι δανεικός για δύο χρόνια από την Audax. Ήδη έχει υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, συνοδευόμενος από τους εκπροσώπους του Μαρσέλο Ρομπαλίνιο και Γιάννης Μπιτζίδης, και στην πρώτη του θητεία μακριά από τη Βραζιλία.

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ