ΚΕΡΚΥΡΑ

Σιόντης: "Έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ (Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Στέφανος Σιόντης μίλησε για τους στόχους της Κέρκυρας τη φετινή σεζόν και τόνισε πως η ομάδα των "Φαιάκων" θα μπορούσε να είχε περισσότερους βαθμούς καθώς υπήρχαν ματς που κυριάρχησε αλλά δεν κέρδισε.

Ο μέσος της Κέρκυρας, Στέφανος Σιόντης, ήταν ο ποδοσφαιριστής που μίλησε αυτή την εβδομάδα στην ιστοσελίδα της Super League απαντώντας σε ερωτήσεις που έστειλαν οι φίλοι των "Φαιάκων".

Ο Σιόντης αναφέρθηκε στους στόχους της Κέρκυρας λέγοντας πως φέτος οι παίκτες της ομάδας έχουν αδικήσει τους εαυτούς τους καθώς θα μπορούσαν να είχαν περισσότερους βαθμούς. Τόνισε όμως πως η Κέρκυρα θα μπορέσει να σωθεί.

Δημήτριος Παναγάκος:
Στέφανε είμαι φανατικός οπαδός της ομάδας μας! Και μου αρέσει πολύ να υποστηρίζω το νησί μου! Έρχομαι στο γήπεδο από μικρή ηλικία! Είμαι αυτός με τη σημαία! Η ερώτησή μου είναι σας επηρεάζουμε εμείς οι οπαδοί θετικά στην ψυχολογία; Σας βοηθάμε;
"Σίγουρα Δημήτρη οι φίλαθλοι αλλά κυρίως οι οπαδοί μπορούν να επηρεάσουν και αρνητικά και θετικά τους ποδοσφαιριστές γι αυτό και βλέπουμε ομάδες αρκετές φορές να είναι πάρα πολύ δυνατές στην έδρα τους και λιγότερο εκτός έδρας. Στην Κέρκυρα νιώθουμε τη βοήθεια, καθώς ο κόσμος και στα δύσκολα αποτελέσματα είναι στο πλευρό μας".

Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος:
Σε κάθε αγώνα της Κέρκυρας φαίνεται η αγωνιστικότητα και το πάθος σου παρά τα πρόσφατα αποτελέσματα της ομάδας. Κάθε φορά που η Κέρκυρα παίρνει ένα καλό αποτέλεσμα ή όταν πετυχαίνεις κάποιο τέρμα σε ποιο πρόσωπο το αφιερώνεις και γιατί;
"Σεκάθε αγώνα σίγουρα προσπαθώ για το καλύτερο και γενικότερα δε μ αρέσει να τα παρατάω γι αυτό σε αρκετές στιγμές ίσως βγάζω παραπάνω πάθος. Στις καλές στιγμές γενικότερα έχω την οικογένειά μου στο μυαλό μου".

Μανώλης Δημητρέλλης:
Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας, πιστεύεις ότι φέτος θα κάνουμε καλή σεζόν;
" Ο​στόχος της ομάδας είναι να ξεφύγει γρήγορα από τις χαμηλές θέσεις. Πιστεύω πως η ομάδα θα μπορούσε να έχει περισσότερους βαθμούς με βάση την εικόνα της και αν μείνουμε συγκεντρωμένοι στη δύσκολη συνέχεια μπορούμε να κάνουμε την σεζόν εύκολη".

Μαρία Κουπτσέλη:
Πως σου φαίνεται η ζωή στο νησί; Τι σου αρέσει περισσότερο εδώ και τι θα έλεγες σε κάποιον που δεν έχει έρθει ποτέ του στην Κέρκυρα;
​"Hζωή στο νησί προσφέρει ηρεμία, κάτι που μου αρέσει πολύ, σε συνάρτηση με την καλή τρέλα των Κερκυραίων με κάνει να νιώθω πολύ άνετα. Σίγουρα είναι ένα πανέμορφο νησί και ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες αξίζει να το επισκεφθούν άτομα όλων των ηλικιών".

Γιώργος Φανουράκος:
Είσαι έμπειρος στηSuperLeague. Πως βλέπεις το φετινό πρωτάθλημα και τι θεωρείς ότι μπορεί να πετύχει η Κέρκυρα;
"​Νιώθω ότι φέτος έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας, ειδικά σε παιχνίδια που κυριαρχήσαμε και δεν καταφέραμε να πάρουμε τους 3 πόντους. Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα, καθώς βλέπουμε πως υπάρχουν 5-6 ομάδες αρκετά κοντά, κυνηγώντας να παραμείνουν στη Super League. Πρόβλεψή μου είναι πως θα γίνει μεγάλη μάχη, αλλά η Κέρκυρα θα τα καταφέρει".

Αρτέμης Γεωργίου:
Αν μπορούσες να ξεχωρίσεις μια στιγμή από την καριέρα σου γενικά και από την παρουσία σου στην Κέρκυρα, ποιες θα ήταν αυτές και γιατί;
​"Σίγουρα ξεχωρίζω την πρώτη μου επίσημη εμφάνιση με την φανέλα του Παναθηναϊκού, καθώς ήταν όνειρο ζωής. Όσον αφορά την Κέρκυρα, η φετινή νίκη κατά του Παναθηναϊκού και η περσινή ισοπαλία στο "Γ. Καραϊσκάκης" είναι πολύ ιδιαίτερες στιγμές".

Αγαπημένο φαγητό: Πι κάνια

Αγαπημένη ασχολία: Παρακολουθώ ταινίες/σειρές και αγώνες μαχητικών αθλημάτων.

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ