ΚΕΡΚΥΡΑ

Προπόνηση με... Βοσνιάδη στην Κέρκυρα

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΚΕΡΚΥΡΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Βοσνιάδης EUROKINISSI SPORTS

Ο Αλέκος Βοσνιάδης έχει συμφωνήσει με την Κέρκυρα για "διαζύγιο", αλλά ο Μακεδόνας τεχνικός ήταν αυτός που έκανε την προπόνηση και της Τρίτης (19/12) και της Τετάρτης (20/12).

Για τον "χωρισμό" του Αλέκου Βοσνιάδη με την Κέρκυρα ενημερωθήκατε από την Τρίτη (19/12). Ακόμη ωστόσο δεν έχει ανακοινωθεί το "διαζύγιο" από την ΠΑΕ και ο Μακεδόνας τεχνικός ήταν αυτός που έκανε τόσο το πρόγραμμα της Τρίτης (19/12), όσο και αυτό της Τετάρτης (20/12).

Προφανώς και ακόμη δεν έχουν πέσουν οι υπογραφές για τη λύση του συμβολαίου με τον 56χρονο τεχνικό, ο οποίος παραμένει στο νησί των Φαιάκων. Η κατάσταση προφανώς και θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες, την ίδια ώρα που η διοίκηση περιμένει την απάντηση του Άγγελου Αναστασιάδη, στον οποίο έχει κατατεθεί πρόταση.

O Βοσνιάδης ανέλαβε τους Φαίακες στις 31 Αυγούστου, αντικαθιστώντας τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο και σε 16 αναμετρήσεις μέτρησε τρεις νίκες, έξι ισοπαλίες και επτά ήττες. Ο Αναστασιάδης που αποτελεί τη Νο1 για τη διάδοχή κατάσταση, έχει δουλέψει παλαιότερα και σε Καβάλα, Ιάλυσο, Εδεσαϊκό, ΠΑΟΚ, Ηρακλή, Παναθηναϊκό, ΠΑΣ Γιάννινα, Πλατανιά και ΑΕΛ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ