ΚΕΡΚΥΡΑ

Πήρε Μπουκουβάλα, περιμένει Μετίν

Πήρε Μπουκουβάλα, περιμένει Μετίν
INTIME SPORTS

Κάτοικος Κέρκυρας θα είναι για τα επόμενα τρία χρόνια ο Μιχάλης Μπουκουβάλας ο οποίος ανακοινώθηκε από την ομάδα του νησιού των "Φαιάκων". Την απάντηση του Μετίν περιμένουν οι "κυανέρυθροι"

Με την φανέλα της Κέρκυρας θα αγωνίζεται για τα επόμενα τρία χρόνια ο Μιχάλης Μπουκουβάλας, ο οποίος ανακοινώθηκε και επίσημα από την ΠΑΕ του νησιού των "Φαιάκων".

" Η ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, για τρία χρόνια, με τον ποδοσφαιριστή, Μιχάλη Μπουκουβάλα", ανέφερε η ανακοίνωση.

Μάλιστα, όπως έκανε γνωστό η ΠΑΕ, ο 23χρονος αμυντικός ενσωματώθηκε ήδη στην αποστολή της ομάδας, στην Ξάνθη, και το απόγευμα αναμένεται να πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση.

Ο Μπουκουβάλας, γεννήθηκε το 1988. Στα 15 του εντάχθηκε στον Παναιτωλικό, απ’ όπου το 2007 έκανε το άλμα στη Λάρισα. Το 2010 μεταπήδησε στα Τρίκαλα, με τα οποία αγωνίστηκε πέρσι στη Football League.

Αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού (δεξιός μπακ), είναι διεθνής με όλες τις "μικρές" Εθνικές ομάδες και κορυφαία στιγμή της καριέρας του, είναι η δεύτερη θέση στο Ευρωπαϊκό Νέων του 2007, στην Αυστρία.

Παράλληλα, στον ΑΟΚ περιμένουν την θετική απάντηση του Τουμέρ Μετίν στην πρόταση που του έχουν καταθέσει, προκειμένου να ολοκληρωθεί και αυτή η μεταγραφή.

Επέμβαση την Τρίτη ο Τσίγκας

Από εκεί και πέρα, την Τρίτη (9/8) θα μπει στο χειρουργείο ο Θανάσης Τσίγκας, προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα που "κληρονόμησε" στο πρόσφατο φιλικό με την ΑΕΚ, στην αριστερή ποδοκνημική. Η επέμβαση θα πραγματοποιηθεί το πρωί στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, από τον Λάκη Νικολάου.

Στα αγωνιστικά, χωρίς απρόοπτα συνεχίστηκε το πρωί της Δευτέρας (8/8) η προετοιμασία του ΑΟ Κέρκυρα, στην Ξάνθη. Δεν προπονήθηκε μόνο ο Πατηνιώτης (διάσειση), ενώ Αγρίτης, Μπάρκογλου και Αρμένης συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα.

Οι ποδοσφαιριστές του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς δούλεψαν πρώτα πάνω στη δύναμη (στο γυμναστήριο) και κατόπιν έκαναν ασκήσεις με μπάλα.

Τέλος, οι αρχηγοί της νέας σεζόν για την Κέρκυρα όπως ανακοίνωσε ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς θα είναι οι Τίμο Βέντσελ, Τάσος Βενέτης, Δημήτρης Γραμμόζης και Θανάσης Τσίγκας.

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ