ΚΕΡΚΥΡΑ

Περιμένει βίζα και έρχεται για την Κέρκυρα ο Ονίλο

Περιμένει βίζα και έρχεται για την Κέρκυρα ο Ονίλο
Ονίλο

Ο Ιφεάνι Βίκτορ Ονίλο περιμένει έκδοση βίζας και έως το Σάββατο (14/1) θα βρίσκεται στην Ελλάδα για να υπογράψει στην Κέρκυρα. Το whos is who του 26χρονου Νιγηριανού επιθετικού. (VIDEO)

Η παρουσία των Περουβιανών ποδοσφαιριστών στην Κέρκυρα έλαβε τέλος (προορίζονται για Αζερμπαϊτζάν), αλλά οι Φαίακες εξακολουθούν να αναζητούν παίκτες για να ενισχυθούν. Η διοίκηση από κοινού με το προπονητικό τιμ περιμένουν την άφιξη του Ιφεάνι Ονίλο.

Ο 26χρονος Νιγηριανός επιθετικός (είναι γεννημένος στις 31 Οκτωβρίου 1990 και έχει ύψος 1.93) έπαιζε δανεικός στον Άρη Λεμεσού, αλλά ανήκει στην Faisaly της Σαουδικής Αραβίας, η οποία τον Ιούλιο του 2015 τον αγόρασε 500.000 ευρώ από τον Ερυθρό Αστέρα. Στην Κέρκυρα θα πάει ως δανεικός για έξι μήνες, με την προοπτική να μείνει και τη νέα σεζόν.

Κατά το παρελθόν στη Σερβία έχει παίξει και σε Javor-Matis, Sloga Požega, ενώ στην Κύπρο και από Ερμή Αραδίππου. Έως το Σάββατο (14/1), εκτός απροόπτου, ο Αφρικανός θα είναι στην Ελλάδα. Στον Άρη Λεμεσού είχε προπονητή τον Θαλή Θεοδωρίδη, ο οποίος ωστόσο αποχώρησε μέσα στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ