ΚΕΡΚΥΡΑ

Παραμένει στην Κέρκυρα ως δανεικός για δύο χρόνια ο Τουράμ

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΕΚ  (Eurokinissi Sports / ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ)
Τουράμ EUROKINISSI SPORTS

Στο νησί των "Φαιάκων" για δυο ακόμη χρόνια θα παραμείνει ο Ροζέριο Τουράμ με τους ανθρώπους της Κέρκυρας να ανανεώνουν τον δανεισμό του για ακόμη δυο χρόνια. Τι γίνεται με τον διάδοχο του Γρηγορίου.

Σε μια σημαντική κίνηση προχώρησε η Κέρκυρα. Οι "Φαίακες" ήρθαν σε συμφωνία με την Ατλέτικο Μοντέ Αζούλ, στην οποία ανήκει ο Ροτζέριο Τουράμ, και έφτασαν στην ανανέωση του δανεισμού του για ακόμη δύο χρόνια.

Ο 26χρονος επιθετικός συνέβαλε τα μέγιστα, ώστε να παραμείνει η Κέρκυρα στην Super League. Σε 25 παιχνίδια σημείωσε επτά γκολ. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα πέσουν και οι υπογραφές.

ΠΑΕΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΑ ΤΕΧΝΙΚΟ

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον διάδοχο του Μιχάλη Γρηγορίου, αυτός θα είναι Έλληνας. Οι άνθρωποι της Κέρκυρας είχαν ραντεβού με αρκετούς Έλληνες προπονητές, ενώ τους είχαν προταθεί και κάποιοι ξένοι τεχνικοί, όπως ο Ντόστανιτς και ο Ανιγκό.

Η απόφαση που πάρθηκε από τους ανθρώπους της ομάδας, ωστόσο, είναι να πορευτούν με Έλληνα προπονητή, ο οποίος γνωρίζει τι συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ήδη έχουν γίνει αρκετά ραντεβού με υποψήφιους προπονητές, ανάμεσα στους οποίους και ο Γιάννης Χριστόπουλος, και το πιθανότερο είναι πως μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα υπάρχει και η τελική απόφαση για τον διάδοχο του Μιχάλη Γρηγορίου.

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ