ΚΕΡΚΥΡΑ

Όλα δείχνουν Ματζουράκη στην Κέρκυρα

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
Ματζουράκης EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Ματζουράκης θα είναι όπως όλα δείχνουν ο νέος προπονητής της Κέρκυρας. Ο πολύπειρος τεχνικός έχει συμφωνήσει προφορικά με τους Φαίακες και αναμένεται την Τετάρτη (24/1) στο νησί του Ιονίου.

Σε συμφωνία με τον Γιάννη Ματζουράκη έχει φτάσει η Κέρκυρα και όπως όλα δείχνουν ο έμπειρος τεχνικός θα είναι αυτός που θα αναλάβει το δύσκολο έργο να κρατήσει την ομάδα στη Super League.

Οι εξελίξεις είναι άμεσες καθώς την Κυριακή η Κέρκυρα αντιμετωπίζει τον Πλατανιά σε ένα παιχνίδι "ζωής ή θανάτου" και το πιθανότερο είναι πως ο Ματζουράκης την Τετάρτη θα είναι στην Κέρκυρα για να πραγματοποιήσει τη πρώτη του προπόνηση με τους "Φαίακες".

Αν τελικά δεν προχωρήσει η περίπτωσή του, κάτι που αυτή τη στιγμή φαίνεται δύσκολο, τότε η Κέρκυρα θα πάει στην επόμενη επιλογή που ακούει στο όνομα του Ράτκο Ντόστανιτς, με τον οποίο επίσης έγινε επαφή.

Ο έμπειρος τεχνικός την περασμένη σεζόν είχε δουλέψει στον Παναιτωλικό ενώ αν και έχει περάσει από αρκετές ομάδες (Αιγάλεω, Λάρισα, Ξάνθη, Ολυμπιακός, ΟΦΗ, Καβάλα, Καλλονή, Εργοτέλης) στην Super League μέχρι σήμερα δεν είχε βρεθεί ποτέ ξανά στον πάγκο της Κέρκυρας.

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ