ΚΕΡΚΥΡΑ

Οι εκλεκτοί του Γρηγορίου για το παιχνίδι με τον Ηρακλή

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΟ (ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΟ (ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μιχάλης Γρηγορίου πήρε μαζί του στην Θεσσαλονίκη για την αναμέτρηση με τον Ηρακλή τους 21 ποδοσφαιριστές που είχε στην διάθεση του και στο ματς με τον Πλατανιά.

Χωρίς ούτε μια αλλαγή σε σχέση με τους ποδοσφαιριστές που είχαν ταξιδέψει στην Κρήτη για το ματς με τον Πλατανιά ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για την αναμέτρηση της Τετάρτης (1/2) με τον Ηρακλή η Κέρκυρα.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου πήρε τους ίδιους 21 ποδοσφαιριστές και ευελπιστεί η ομάδα του σε αντίθεση με ότι έγινε στα Χανιά να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από τη Θεσσαλονίκη και να ξεφύγει και άλλο στον βαθμολογικό πίνακα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"ΗΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑανακοινώνει την αποστολή των ποδοσφαιριστών για την αναμέτρηση με τον ΗΡΑΚΛΗ του στο πλαίσιο της εξ αναβολής11ης αγωνιστικής SUPERLEAGUE Ελλάδα όπως επιλέχθηκε απο τον προπονητή της ομάδας, Μιχάλη Γρηγορίου.

Στην αποστολή ενάντια στον Ηρακλή θα ταξιδέψουν οι παρακάτω:

Αραμπατζής, Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Γεωργακόπουλος, Ιωάννου, Ντιόγκο, Γεωργίου, Σπίνουλας, Κόντος, Κέβιν, Ανδρεόπουλος, Σιόντης, Νίκιτς, Ζορμπάς, Γκόμες, Ζαραδούκας, Επστάιν, Παμλίδης, Ντιμιτρόφσκι, Αντιλέχου, Τουράμ".

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ