ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Γκαγκάτσης στην Κέρκυρα

Ο Γκαγκάτσης στην Κέρκυρα
Γκαγκάτσης INTIME SPORTS

Δυνατή εξωαγωνιστική... μεταγραφή στην Κέρκυρα. Οι Φαίακες, που αγωνίζονται πλέον στη Football League, ενέταξαν στο δυναμικό τους τον Βασίλη Γκαγκάτση, που ανέλαβε τη θέση του αντιπροέδρου της ΠΑΕ.

Ο Βασίλης Γκαγκάτσης είχε εκπροσωπήσει την Κέρκυρα στις 4 Σεπτεμβρίου, στην κλήρωση του πρωταθλήματος της Football League. Ο πρώην πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας είχε δώσει τα χέρια με τη διοίκηση για να εμπλακεί στην ομάδα, αλλά μέχρι σήμερα δεν είχε γίνει γνωστή η θέση που θα κατείχε στους νησιώτες.

Οι πληροφορίες λοιπόν τον θέλουν να αποτελεί τον αντιπρόεδρο της Κέρκυρας, η οποία μετά την αποβολή της από τη Super League επιδιώκει την άμεση επάνοδο στην πρώτη κατηγορία. Ο Γκαγκάτσης γεννήθηκε το Σεπτέμβριο του 1955 στο Περιβολάκι Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Ήταν στην προεδρία της ΕΠΟ από τον Ιούλιο του 2001 μέχρι το Δεκέμβριο του 2008.

Το 2013 ανέλαβε το πόστο του υπεύθυνου ποδοσφαιρικού τμήματος στον Πανηλειακό, αλλά την ίδια χρονιά αποχώρησε, μια και η ομάδα της Ηλείας... βούλιαξε.

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ