ΚΕΡΚΥΡΑ

Μπάουμαν στο Sport24.gr: "Πιστεύω ότι θα σωθούμε και θα σωθούμε"

Μπάουμαν στο Sport24.gr: "Πιστεύω ότι θα σωθούμε και θα σωθούμε"

Ο επιθετικός της Κέρκυρας, Χόναταν Μπάουμαν, εξέφρασε στο Sport24.gr την πίστη του για παραμονή της Κέρκυρας στη Super League Σουρωτή.

Η Κέρκυρα παραμένει στις χαμηλές βαθμολογικά θέσεις, εντός ζώνης υποβιβασμού. Στη Νέα Σμύρνη για την 16η αγωνιστική της Super League Σουρωτή αν και προηγήθηκε δεν απέφυγε την ήττα. Ωστόσο, στο νησί του Ιονίου πιστεύουν ότι θα καταφέρουν να παραμείνουν στην πρώτη κατηγορία.

Αυτό πιστεύει και ο Αργεντινός επιθετικός των Φαιάκων, Χόναταν Μπάουμαν, ο οποίος μίλησε στο Sport24.gr στη μεικτή ζώνη του γηπέδου της Νέας Σμύρνης.

"Το μόνο θετικό απέναντι στον Πανιώνιο είναι οτι σκοράραμε. Πρέπει να δουλέψουμε και να το παλέψουμε μέχρι τέλους. Πρέπει να είμαστε έξυπνοι, δυνατοί και να βγάλουμε ο,τι μπορούμε από τα επόμενα ματς σε βαθμούς. Νομίζω ότι έχουμε το υλικό να σωθούμε. Με το νέο προπονητή, πιστεύω ότι θα τα πάμε καλύτερα.

Κάνουμε ευκαιρίες, αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορούμε να σκοράρουμε. Σου είπα και πριν ότι έχουμε το υλικό να σωθούμε και πιστεύω ότι θα παραμείνουμε στην κατηγορία. Θα μείνουμε. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας. Και θα το κάνουμε. Είμαστε ακόμη στα μισά του δρόμου".

Η έλευση του Σάκη Τσιώλη στην τεχνική ηγεσία της Κέρκυρα προσέδωσε άνεμο αισιοδοξίας στο νησί. Ο Νοτιοαμερικανός εκφράζει την αισιοδοξία του ότι η αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας θα βοηθήσει προς την κατεύθυνση της παραμονής, παραδέχθηκε ότι είναι δύσκολο το ματς με τον ΠΑΟΚ, αλλά κατέστησε σαφές ότι η ομάδα του θα προσπαθήσει να πάρει ο,τι καλύτερο από αυτό.

"Όταν αλλάζει ο προπονητής, αλλάζει η ψυχολογία, αλλά η φιλοσοφία της ομάδας. Από τις λίγες ημέρες δουλειάς με τον νέο προπονητή πιστεύω ότι θα τα πάμε καλά. Ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και παλεύει για τον τίτλο, αλλά κι εμείς θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε και να πάρουμε το καλύτερο δυνατό. Είναι καλό που δεν έχουμε το Κύπελλο και είμαστε συγκετρωμένοι σε μία διοργάνωση μόνο."

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ