ΚΕΡΚΥΡΑ

Με τους Κύπριους στο Αγρίνιο η Κέρκυρα

SUPERLEAGUE / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Κέρκυρα πηγαίνει στο Αγρίνιο για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό με απουσίες κι ο Γιάννης Ματζουράκης σκέφτεται την ενεργοποίηση των δύο Κυπρίων, Κωστάκη Αρτυματά και Νέστορα Μυτίδη, για το αρχικό σχήμα.

Ο Βραζιιλιάνος επιθετικός, Τουράμ, αποχώρησε τραυματίας στο 33ο λεπτό της εντός έδρας αναμέτρησης της Κέρκυρας με τον Απόλλωνα Σμύρνης και δεν θα ταξιδέψει στο Αγρίνιο για το εκτός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή.

Ο τεχνικός των Φαιάκων, Γιάννης Ματζουράκης, εξετάζει τις εναλλακτικές του για την επίθεση της νησιωτικής ομάδας και προσανατολίζεται στη χρησιμοποίηση του Νέστορα Μυτίδη ή του Γιώργου Παμλίδη.

Ο 26χρονος Κύπριος διεθνής επιθετικός πρώην των ΑΕΚ Λάρνακας και Ρόντα και μεταγραφικό απόκτημα της χειμερινής περιόδου αγωνίστηκε και στο ματς με την "Ελαφρά Ταξιαρχία", περνώντας ως αλλαγή στη θέση του Μαρτίν Ρόλε.

Φυσικά, υπάρχει και η επιλογή του Γιώργου Παμλίδη, ο οποίος αντικατέστησε τον Τουράμ στο ματς της προηγούμενης (22ης) αγωνιστικής

Απών από την αναμέτρηση της Αιτωλοακαρνανίας θα είναι και ο Σωτήρης Μπαλάφας, ο οποίος έχει συμπληρώσει κάρτες με τον διεθνή Κύπριο, Κωστάκη Αρτυματά, να είναι ο αντικαταστάτης του στο αρχικό σχήμα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ