ΚΕΡΚΥΡΑ

Με τα νέα αποκτήματα η "πρώτη" της Κέρκυρας

Με τα νέα αποκτήματα η "πρώτη" της Κέρκυρας
Κέρκυρα, πρώτη

Με παρόντα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (26/6) η πρώτη συγκέντρωση της Κέρκυρας για τη νέα σεζόν, στα Γαζάτικα.

Την πρώτη της προπόνηση με τη συμμετοχή και των νέων αποκτημάτων της πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας (26/6) η ΠΑΕ Κέρκυρα, στο προπονητικό κέντρο στα Γαζάτικα, ξεκινώντας έτσι και επίσημα την προετοιμασία της ενόψει της νέας περιόδου.

Η προπόνηση έγινε σε χαλαρούς ρυθμούς υπό την ηγεσία του νέου προπονητή Δημήτρη Ελευθερόπουλου και των μελών του τεχνικού τμήματος, του βοηθού προπονητή Στέλιου Βενετίδη, του προπονητή τερματοφυλάκων Χρήστου Βασσάλου και του γυμναστή Κώστα Παρούση.

Το παρών έδωσαν ο Πρόεδρος Γιώργος Ζαρκάδας, τα μέλη της διοίκησης, αλλά και φίλαθλοι. Μαζί με την έναρξη της προετοιμασίας πραγματοποιήθηκε και ο καθιερωμένος ετήσιος αγιασμός από τον πατήρ Θωμά, παρουσία σύσσωμου του ποδοσφαιρικού τμήματος και των στελεχών της ομάδας.

Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, οι Σωτήρης Μπαλάφας, Νίκος Κρητικός και Νίκος Γιαννακόπουλος, έδωσαν το παρών. Αντίθετα, απουσίαζαν οι Βιέρα Ελόνγκ Ντουαλά και Ροτζέριο Τουράμ (αναμένονται στο νησί τις επόμενες μέρες). Το παρών στην "πρώτη" έδωσαν και οι νεαροί Αλέξανδρος Ζαϊμι, Γιώργος Βασιλάκης και Κώστας Γραμμένος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ανακοίνωσε Κρητικό, Γιαννακόπουλο η Κέρκυρα

Photo credits: Stamatis Katapodis

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ