ΚΕΡΚΥΡΑ

Με πέντε απουσίες στη Βέροια η Κέρκυρα

Με πέντε απουσίες στη Βέροια η Κέρκυρα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μπορεί οι Κεϊτά και Ανδρεόπουλος να επιστρέφουν στην αποστολή της Κέρκυρας για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Βέροια, αλλά ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν υπολογίζει στους Κόντο, Ζορμπά, Γεωργίου, Ζαραδούκα και Σιόντη.

Η Κέρκυρα φιλοξενείται από τη Βέροια, στην Ημαθία το Σάββατο 18 Μαρτίου στις 15:00 στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League, με τον τεχνικό των Φαιάκων, Μιχάλη Γρηγορίου να υπολογίζει σε τρεις επιστροφές και πέντε απουσίες.

Όσον αφορά στο πρώτο σκέλος, οι Κεϊτά, Ανδρεόπουλος και Γεωργακόπουλος, οι οποίοι απουσίαζαν από την εντός έδρας νίκη επί της Ξάνθης για την 24η αγωνιστική της Super League, είναι στη διάθεση του τεχνικού της νησιωτικής ομάδας. Αντίθετα, δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Κόντο και Ζορμπά, στον Γεωργίου ο οποίος είχε χτυπήσει στη μύτη και αντικατασταθεί στο προηγούμενο ματς, στον Ζαραδούκα ο οποίος ταλαιπωρείται από πυρετό και στον Σιόντη, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις.

Μετά από 24 ματς στη Super League η Κέρκυρα έχει συγκεντρώσει 29 βαθμούς και βρίσκεται στη 10η θέση, ενώ η Βέροια μόλις 13 και βρίσκεται στην τελευταία (16η) θέση. Αναλυτικά η αποστολή της Κέρκυρας: Αραμπατζής, Κουτζαβασίλης, Ντιογκό, Ντιόγκο, Γκομές, Σπίνουλας, Αντιλέχου, Ντιμιτρόβσκι, Βενέτης, Γρομητσάρης, Ιωάννου, Κεϊτά, Νίκιτς, Ανδρεόπουλος, Ντουαλά, Epstein, Τουράμ, Ονίλο, Γεωργακόπουλος, Παμλίδης.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ